Spisestuestoler i høy kvalitet og med god komfort

Ny stol til spisestuen er en enkel og rimelig måte å fornye den på. Uansett om spiseområdet ditt brukes til hverdagslige familiemiddager, en romantisk middag for to eller en storslått feiring vil du finne spisestoler, med og uten armlener, som passer din stil og dine behov.

Våre stoler kommer i mange ulike farger som hvit, sort, grå, gønn, blå, oliven, rosa, gul og sand for å nevne noen.

Tek over hvor mange spisestuestoler du har plass til og behov for. Videre kan du tenke på hvordan bordet og stolene passer sammen, eller står i kontrast til hverandre. Velg like spisestoler i klassisk design for en gjennomført stil, eller vær leken og miks og kombiner flere kjøkkenstoler i ulike stiler for å skape et mer særpreget uttrykk. 

Om du synes det er vanskelig å se for deg hvordan stolene vil passe med spisebordet kan du se hele vårt utvalg spisegrupper her.

51 produkter
  51 produkter

  Spisestue - Spisestoler

  Et godt kjøp
  Stol KASTRUP svart/eik
  450,- /stk.
  899,- /stk.
  Spar 50%
  Et godt kjøp
  Stol KASTRUP hvit/eik
  450,- /stk.
  899,- /stk.
  Spar 50%
  Stol BISTRUP oliven/eik
  599,- /stk.
  Kun online
  Stol JONSTRUP lyseblå/eik
  699,- /stk.
  Kun i butikk
  Stol KOKKEDAL grå/eik
  699,- /stk.
  Kun i butikk
  Stol BAKKELY brun
  799,- /stk.
  Kun i butikk
  Stol BAKKELY grå/svart
  799,- /stk.
  Kun i butikk
  Stol HAMMEL grå/svart
  849,- /stk.
  Kun online
  Stol JEGIND eik/svart
  899,- /stk.
  Kun online
  Stol KULBY konjakk/eik
  1199,- /stk.
  Kun online
  Stol PEBRINGE grå/svart
  1199,- /stk.
  Kun online
  Stol HORNE lys grå/eik
  1199,- /stk.
  Kun online
  Stol JELS eik
  1299,- /stk.
  Kun online
  Stol KLOSTER lys grå/eik
  1399,- /stk.
  Kun online
  Stol ARNBORG svart
  1999,- /stk.
  Kun online

  HVILKE STOLER SKAL JEG VELGE?

  Det avhenger selvsagt av hvilken stil du foretrekker. Men har du et spisebord med metallben vil en stol i samme stil passe godt til bordet. 

  Vi har mange materialer å velge imellom:

  • Stoff
  • Fløyel
  • Tre
  • Kunstlær
  • Metall
  • Bambus
  • Plast
  • Flettet

  Sett ditt eget personlige preg - uansett om du gir spisestuen et nytt uttrykk med nye spisestuestoler, eller velger å skifte ut både bord og stoler. 

  En spisestuestol kan dessuten også brukes som kontorstol eller som pyntestol i et hjørne av stuen - det er kun fantasien som setter grenser.

  KOMFORTABLE SPISESTUESTOLER FORLENGER DE HYGGELIGE MIDDAGENE

  Fordi spisestuen ofte er familiens samlingspunkt, kan måltidene gi anledning til mange hyggelige timer ved spisebordet. Det forutsetter at dine spisestuestoler har god komfort.

  Vurderingen av stolens komfort er individuell, men noe av det du kan overveie er for eksempel om det skal være armlener på dine spisestuestoler. Det gir en avslappende følelse, når man lener seg tilbake i stolen for å slappe av, og kan hvile armene. Vær oppmerksom på at stoler med armlener krever litt mer plass rundt bordet, da de fyller mer i bredden.

  Utformingen av stolens rygglene kan også være en avgjørende faktor - dette er også forskjellig fra person til person, alt etter høyde og alder, og hvilket behov man har. Overvei derfor om du skal velge en høyrygget spisestuestol.

  Hvis du ønsker å prøve stolen før du kjøper den, kan du finne de fleste modeller i din lokale JYSK butikk, hvor vårt dyktige personale står klar til å hjelpe.

  KLASSISKE ELLER MODERNE SPISESTOLER

  Det kan være vanskelig å velge nye spisestuestoler, da det kan være flere faktorer som spiller inn når man skal ta en avgjørelse. Utover komfort og hvor mye stolene skal brukes, så skal du også tenke over hvilket visuelt uttrykk du ønsker å skape med dine stoler. Fargerike spisestuestoler er en fin måte å tilføre hjemmet et moderne og livlig uttrykk. Du kan velge å kjøpe alle stolene i for eksempel mørke blå, grønn eller rosa, eller du kan velge å blande forskjellige stoler. De mer klassiske fargene som hvit, sort, grå og brun finnes i de fleste hjem. Det er et sikkert og tidløst valg, som skaper harmoni og et rolig uttrykk.

  Uavhengig om du foretrekker det moderne eller klassiske så kan du utforske vårt sortiment. Her finner du mange spennende fargekombinasjoner både når det kommer til design, materialer og stell.

  TA VARE PÅ STOLENE DINE

  Husk også å kjøpe riktig tilbehør og pleie til dine stoler. Bruk tekstilbeskytter og tekstilrens til dine møbler i velour, stoff og kunstlær, eller treolje til å beskytte stolben og trestoler mot flekker og uttørking. Hvis du ønsker å beskytte dine gulv mot riper, kan du med fordel montere filtknotter under stolbena.