Spisestuestoler i høy kvalitet og med god komfort

Ny stol til spisestuen er en av de enkleste og billigste måtene å gi spisestuen nytt liv. Uansett om spiseområdet ditt brukes til hverdagslige familiemiddager, en romantisk middag for to eller en storslått feiring vil du finne spisestoler, med og uten armlener, som passer din stil og dine behov.

Når du skal velge spisestuestoler så burde du først tenke på hvor mange stoler du har plass til og behov for. Videre kan burde du tenke på hvordan bordet og stolene passer sammen, eller ikke passer sammen. Velg like spisestuestoler i klassisk design eller vær leken og miks og match kjøkkenstoler i ulike stiler.

Om du synes det er vanskelig å se for deg hvordan stolene vil passe med spisebordet kan du se hele vårt utvalg spisegrupper her.

  Spisestue - Spisestoler

  Stol JONSTRUP asfalt/eik
  449,- /stk.
  Kun online
  Stol JONSTRUP cognac/eik
  275,- /stk.
  AVISVARE
  Stol FARSTRUP hvit
  499,- /stk.
  Kun online
  Stol EJBY hvit
  499,- /stk.
  Kun online
  Stol JEGIND hvit/natur
  599,- /stk.
  Kun online
  Stol HAMMEL grå/svart
  649,- /stk.
  Kun online
  Stol HAMMEL hvit/krom
  649,- /stk.
  Kun online
  Stol HAMMEL svart/krom
  649,- /stk.
  Kun online
  Stol BAKKELY kremfarget
  450,- /stk.
  Kun online
  Stol TORRIG natur/brun
  749,- /stk.
  Kun online
  Stol LANGDAL hvit
  749,- /stk.
  Kun online
  Stol HAGE grå/eik
  799,- /stk.
  Kun online
  Stol LAMBJERG grå
  799,- /stk.
  Kun online
  Stol JELS eik
  999,- /stk.
  Kun online
  Stol FAVRBJERG svart/eik
  999,- /stk.
  Kun online
  Stol STENLILLE sand/hvit
  650,- /stk.
  AVISVARE
  Stol VADEHAVET eik
  1099,- /stk.
  Kun online
  Stol ULSTRUP antrasittgrå
  1099,- /stk.
  Kun online
  Stol ARNBORG eik/offwhite
  1200,- /stk.
  AVISVARE

  HVILKE STOLER SKAL JEG VELGE?

  Alt etter hvilken stil du foretrekker, er det naturlig at gå etter stoler i samme materiale som spisebordet ditt, slik at et bord med metallben vil matche godt med stoler i samme stil.

  Vi har mange materialer å velge imellom:

  • Tekstil
  • Fløyel
  •  Tre
  • Kunstlær
  • Metall
  • Bambus
  • Plast
  • Flettet

  Sett ditt eget personlige preg - uansett om du gir spisestuen et nytt uttrykk med nye spisestuestoler, eller velger å skifte ut både bord og stoler. Utforsk våret sortiment innenfor spisegrupper.

  En spisestuestol kan dessuten også brukes som kontorstol eller som pyntestol i et hjørne av stuen - det er kun fantasien som setter grenser.

  KOMFORTABLE SPISESTUESTOLER FORLENGER DE HYGGELIGE MIDDAGENE

  Fordi spisestuen ofte er familiens samlingspunkt, kan måltidene gi anledning til mange hyggelige timer ved spisebordet. Det forutsetter at dine spisestuestoler har god komfort.

  Vurderingen av en stols komfort er individuell, men noe av det du kan overveie er for eksempel om det skal være armlener på dine spisestuestoler. Det gir en avslappende følelse, når man lener seg tilbake i stolen for å slappe av, og kan hvile armene. Vær oppmerksom på at stoler med armlener krever litt mer plass rundt bordet, da de fyller mer i bredden.

  Utformingen av stolens rygglene kan også være en avgjørende faktor - dette er også forskjellig fra person til person, alt etter høyde og alder, og hvilket behov man har. Tenk derfor igjennom om du skal velge en høyrygget spisestuestol.

  Hvis du ønsker å prøve våre stoler før du kjøper dem, kan du finne de fleste modeller i din lokale JYSK butikk, hvor våres dyktige personale står klar til å hjelpe.

  KLASSISKE ELLER MODERNE SPISESTOLER

  Det kan være vanskelig å velge nye spisestuestoler, da det kan være flere faktorer som spiller inn når man skal ta en avgjørelse. Utover komfort og hvor mye stolene skal brukes, så skal du også tenke over hvilket visuelt uttrykk du ønsker å skape med dine stoler. Fargerike spisestuestoler er en fin måte å tilføre hjemmet et moderne og livlig uttrykk. Du kan velge å kjøpe alle stolene i for eksempel mørke blå eller rosa, eller du kan velge å blande forskjellige stoler. De mer klassiske fargene som hvit, sort, grå og brun finnes i de fleste hjem. Det er et sikkert og tidløst valg, som skaper harmoni og et rolig uttrykk.

  Uavhengig om du foretrekker det moderne eller klassiske stoler så kan du utforske vårt sortiment. Her finner du mange spennende fargekombinasjoner både når det kommer til finish, materialer og stell.