Bedre komfort med myke sitteputer

Gi nytt liv til dine spisestoler med våre stilige stolputer i ulike farger og design. Enten du vil gi interiøret en oppdatering eller ønsker å legge til litt farge i innredningen, har vi et bredt utvalg av stolputer som passer til ethvert hjem. Hos oss finner du runde og rektangulære sitteputer, ryggputer og gulvputer i en rekke ulike tykkelser og materialer slik at du garantert finner putene som passer til dine stoler. Samtidig som det gjør det lett for deg å endre innredningen etter sesongene. Du kan også gi rommet friskt pust med nye gardiner, gulvtepperpynteputer til sofaen, eller annet dekor. 

Ikke bare gir sitteputene stolene et nytt utseende, men de gir også ekstra komfort og støtte til ryggen. Se våre beste innredningstips til hjemmet.

Så hvorfor ikke gi dine stoler det lille ekstra med våre stolputer? Se hele utvalget vårt nedenfor og finn din favoritt.

29 produkter
    29 produkter

    Forny interiøret med nye stolputer

    Å endre fargene på putene på kjøkkenstolene har mye å si for den totale opplevelsen av rommet. I vårt sortiment kan du velge mellom puter i moderne farger som grå, beige, grå, grønn og blå. Det trenger ikke koste mye med litt forandring. Få det hyggelig hjemme med stolputer i harmoniske farger eller gå for spennende mønster.