Gulvtepper til alle rom i hjemmet

Vi har tepper til alle rom. Velg blant gulvtepper i forskjellige stiler, størrelser, farger og former. Et gulvteppe passer inn i alle rom og til alle gulv og fungerer som en solid gulvbeskytter for underlaget. Tepper er en ideel måte å skape litt liv i innredningen og forandring i hjemmet, uansett om teppet er lite eller stort. Ikke bare ser et teppe pent ut, men det kan også være en hjelp til å forbedre akustikken i et rom.

Ser du etter en gulvmatte, gangteppe eller et stueteppe? Hos JYSK finner du et stort utvalg av gulvtepper, løpere, gulvmatter, flosstepper mm. i forskjellige mønstre og farger. Du kan også kjøpe et sklisikkert teppeunderlag til ditt teppe, hvilket er en god idé hvis det skal ligge på et glatt tregulv. Det sikrer at teppet ligger fast, og du unngår at gjester eller noen i familien sklir på det. Underlaget kan brukes både innendørs og utendørs. 

Hiv deg på teppetrenden du også, se hvilke 6 fordeler du får ved å bruke gulvtepper i innredningen.  

 
45 produkter
  45 produkter

  TEPPER I INNREDNINGEN

  Bruken av tepper i boliginnredningen er meget populær. Det betyr også at utvalget er stort, og at det finnes mange typer gulvtepper i forskjellige størrelser, former og materialer. Spesielt valget av materiale kan avhenge av hvor teppet skal plasseres. Det kan være i stuen, på kontoret, i gangen eller på barnas soverom.

  Stue / soverom / entré
  Det er behagelig å trå på et mykt og langhåret teppe under sofabordet eller ved siden av sengen, akkurat som du trår på et varmt gulv om morgenen. Ønsker du et teppe under spisebordet eller et entréteppe, kan det være en fordel med et korthåret teppe, som er enkelt å rengjøre, og som ikke blir ødelagt av søl og matrester.

  Utendørs teppe
  Hvis du kunne tenke deg å gå ut på et mykt underlag på terrassen eller balkongen med bare føtter, er utetepper et godt valg. Merk deg at våres tepper til utendørs bruk også fint kan brukes inne. Flere av våre utendørs tepper er plasttepper som er enkle å rengjøre med en fuktig klut. 

  Fargevalg
  Hvis man ønsker å gjøre det praktisk, er det alltid en sikker løsning å velge et teppe i klassiske farger som sort og grå. Alternativt kan du velge et multifarget teppe hvor det kan være vanskeligere å se eventuelle flekker. Hos JYSK har vi fargerike tepper i rosa, grønn, blå, hvit og naturfarget, som kan gi innredningen et frisk pust.

  FORDELER MED LØSE GULVTEPPER

  Det er en rekke fordeler ved å investere i et gulvteppe:

  1. Reduserer støv og forbedrer inneklimaet

  2. Forbedrer akustikken

  3. Bedre sikkerhet med et sklisikkert teppeunderlag

  4. Enkelt å rengjøre

  5. Behagelige å gå på

  6. Perfekt til lek

  7. Beskytter gulvet mot riper

  8. Er flyttbart og gir fleksible innredningsmuligheter

   

  ET GODT TIPS TIL STØRRELSEN PÅ TEPPET

  Alt etter som teppet skal passe under sengen, sofaen eller spisebordet er det viktig å se på størrelsen. Skal teppet kun ligge like under sofabordet eller skal det gå utenfor sofaen? Skal dine spisebordsstoler kunne stå på teppet når stolene er trukket ut eller ikke? Alt dette er med på å avgjøre hvilken størrelse du skal velge.
  Hvis du har et rundt sofabord eller spisebord kan du med fordel velge et rundt gulvteppe.

  Hos JYSK har vi løse tepper i mange størrelser - alt fra de mindre størrelsene 65x120 cm, 65x140 cm, 70x140 cm, 70x160 cm og 80x200 cm til mellomstore størrelser med 130x193 cm, 135x190 cm og og 140x200 cm, og til de største teppene på 155x230 cm og 160x230 cm.