Store gulvtepper til lave priser

Et stort gulvteppe kan gi et nytt uttrykk til stuen eller spisestuen. Vi har myke og deilige gulvtepper i ulike materialer og farger til alle husets rom. Velg mellom runde eller rektangulære tepper, med mønster som striper eller ruter, eller ensfargede gulvtepper. 

Store gulvtepper er også viktige for skape trivsel i hjemmet og kan gjerne kombineres med ulike mindre tepper. Teppene gir et mykt underlag som holder føttene dine varme og hjelper deg å dele opp store rom i ulike soner. Velg et klassisk sort, hvitt eller grått teppe som aldri går av moten eller gi den minimalistiske innredningen nytt liv med et fargerikt teppe. 

Se vårt store utvalg gulvtepper til gode priser.

Et nytt gulvteppe til spisestuen

Gulvtepper er både praktiske og vakre. Et stort teppe under spisegruppen din kan bidra til å hindre at gulvet får riper, samtidig kan du bruke teppet til å fremheve spisebordet og stolene på en helt ny måte. Velg et teppe som er ton-i-ton med spisestuemøblene eller skap bruk gulvteppet til å skape en kontrast i rommet. 

Tepper i innredningen

Bruken av tepper i innredningen er meget populær. Det betyr også at utvalget er stort, og at det finnes mange typer gulvtepper i forskjellige størrelser, former og materialer. Spesielt valget av materiale kan avhenge av hvor teppet skal plasseres. Det kan være i stuen, på kontoret, i gangen eller på barnas soverom.

Tepper til stue / soverom / entré
Det er behagelig å trå på et mykt og langhåret teppe under sofabordet eller ved siden av sengen, akkurat som du trår på et varmt gulv om morgenen. Ønsker du et teppe under spisebordet eller et entréteppe, kan det være en fordel med et korthåret teppe, som er enkelt å rengjøre, og som ikke blir ødelagt av søl og matrester.

Utendørs teppe
Hvis du kunne tenke deg å gå ut på et mykt underlag på terrassen eller balkongen med bare føtter, er utetepper et godt valg. Merk deg at våres tepper til utendørs bruk også fint kan brukes inne. Flere av våre utendørs tepper er plasttepper som er enkle å rengjøre med en fuktig klut. 

Fargevalg
Hvis man ønsker å gjøre det praktisk, er det alltid en sikker løsning å velge et teppe i klassiske farger som sort og grå. Alternativt kan du velge et multifarget teppe hvor det kan være vanskeligere å se eventuelle flekker.

Fordeler med gulvtepper

Det er en rekke fordeler ved å investere i et gulvteppe:

1. Reduserer støv og forbedrer inneklimaet

2. Forbedrer akustikken

3. Bedre sikkerhet med et sklisikkert teppeunderlag

4. Enkelt å rengjøre

5. Behagelige å gå på

6. Perfekt til lek

7. Beskytter gulvet mot riper

8. Et løst teppe er flyttbart og gir fleksible muligheter til innredningen