Små gulvtepper til hjemmet

Er du på jakt etter et lite gulvteppe til kjøkkenet eller en smal rye til inngangspartiet? I vårt brede sortiment finner du små og store tepper og løpere som passer til alle husets rom. Vi har rektangulære entrematter og plasttepper som passer perfekt til gangen. I sortimentet finner du også dekorative små runde gulvtepper, og mer lodne tepper med spennende tekstur. Uansett hvor du plasserer et gangteppe eller en fillerye vil det bidra til å skape en koselig følelse i rommet samtidig som det holder føttene dine varme. Velg mellom gulvtepper med mønster som striper og ruter, og ulike vevingsteknikker i teksturen som gir det lille ekstra til rommet. Finn mer inspirasjon til innredningen.

Hos oss kan du finne små tepper i ulike farger som grønn, beige, blå og rosa. Men vi har også et godt utvalg tepper i mer jordnære og rolige fargetoner som offwhite, beige, grå og sand.

Størrelsene varierer noe, men de vanligste størrelsene er 60x90 cm og 70x140 cm. Se hele utvalget og finn din favoritt nedenfor. 

21 produkter
  21 produkter

  Små gulvtepper i innredningen

  Små tepper kan brukes i alle hjemmets rom, da de er enkle at finne plass til. Spesielt filleryer har blitt mer populære å bruke i innredningen, enten hjemme eller på hytta. De skaper en hyggelig stemning, er slitesterke og lette å rengjøre. Derfor brukes denne type teppe ofte i gangen eller inngangspartiet. Et lite teppe i for eksempel bomull eller polyester kan dessuten brukes på badet under vasken eller til når du kommer ut av dusjen. Velg et gulvteppe som står i stil til den øvrige baderomsinnredningen. Plasser et teppe ved siden av sengen din på soverommet, slik at du tråkker ned på et mykt underlag om morgenen. Her er tepper i imitert lammeskinn et populært valg.
  Hos JYSK har vi mange flotte, fargerike tepper, som enkelt, billig og diskret kan sette prikken over i'en i en veloverveid innredning. Det er kun fantasien, som setter grenser for bruken av tepper i innredningen.

  Vask og vedlikehold av små tepper

  I vårt sortiment av små tepper, er det kun få, som kan klare en maskinvask. Enkelte små tepper, som er slitesterke, kan klare en vask på 30 grader og tørketrommel (og stryking) på lav temperatur. I stedet anbefales det å vaske teppet for hånd eller flekkrense det lett med vann. Sjekk spesifikasjonene på produktet, så du ikke risikerer å ødelegge teppet. Du kan også enkelt støvsuge og riste det.