Små gulvtepper til hjemmet

Er du på jakt etter et lite gulvteppe til kjøkkenet eller en liten rye til inngangspartiet? I vårt store utvalg finner du små tepper som passer til alle husets rom. Vi har rektangulære entretepper og plasttepper som passer perfekt til gangen. I sortimentet finner du også dekorative små runde gulvtepper, og lodne flosstepper med imitert pels. Uansett hvor du plasserer gangteppet eller filleryen vil det bidra til å skape en koselig følelse i rommet samtidig som det holder føttene dine varme. 

Våre små tepper kommer i ulike farger som grå, grønn, blå og i en rekke ulike mønstre. Størrelsene varierer noe, men de vanligste størrelsene er 65x140 og 70x140. Se hele utvalget og finn din favoritt nedenfor. 

    SMÅ GULVTEPPER I INNREDNINGEN

    Små tepper kan brukes i alle hjemmets rom, da de er enkle at finne plass til. Spesielt filleryer har blitt mer populære å bruke i innredningen - enten hjemme eller i sommerhuset. De skaper en hyggelig stemning, er slitesterke og lette å rengjøre. Derfor brukes denne type teppe ofte i gangen eller inngangspartiet. Et lite teppe i f. eks bomull eller polyester kan dessuten brukes på badet under vasken eller til når du kommer ut av dusjen. Plasser et teppe ved siden av din seng på soverommet, slik at du tråkker ned på et mykt underlag om morgenen. Her er tepper i imitert lammeskinn et populært valg.
    Hos JYSK har vi mange flotte, fargerike tepper, som enkelt, billig og diskret kan sette prikken over i'en i en veloverveid innredning. Det er kun fantasien, som setter grenser for bruken av tepper i boliginnredningen.

    VASK OG VEDLIKEHOLD AV SMÅ TEPPER

    I vårt sortiment av små tepper, er det kun få, som kan klare en maskinvask. Enkelte små tepper, som er slitesterke, kan klare en vask på 30 grader og tørketrommel (og stryking) på lav temperatur. I stedet anbefales det å vaske teppet for hånd eller rense lett med vann. Sjekk spesifikasjonene på produktet, så du ikke risikerer å ødelegge teppet. Du kan også enkelt støvsuge og riste det.