Dobbeltseng med utsøkt komfort

Få hotellfølelse med en kontinentalseng bestående av etasjemadrasser i tre lag. Kontinentalmadrasser har fokus på både design og komfort. Unn deg selv hverdagsluksus med en dobbeltseng som både er elegant og som gir deg støtten og komforten du trenger for å våkne opp uthvilt hver morgen. Har du behov for bedre plassutnyttelse kan du ta en titt på våre kontintentalsenger med oppvevaringsrom under. Våre kontinentalsenger kommer fra kvalitetsmerker som Høie, Temprakon og Dreamzone. Kombinert med en matchende hodegavl er en kontinentalseng et behagelig sted hvor du kan lese, se på tv og slappe av.

Velg mellom tre ulike fastheter på din nye kontinentalmadrass: medium, fast og ekstra fast.

Les mer om hvordan du velger riktig kontinentalseng i vår sengeguide.

Etasjeseng bygget for komfort

Kontinentalmadrasser er bygd opp av tre lag. Det nederste laget består av en rammemadrass, over denne er det en springfjærmadrass eller skummadrass. En overmadrass brukes som øverste lag for å oppnå optimal komfort. Overmadrassen gjør samtidig at det irriterende mellomrommet i midten av dobbeltsengen forsvinner helt, slik at du ligger komfortabelt uansett hvor i sengen du plasserer deg.

Se nærmere på våre forskjellige kontinentalsenger her på nettsidene eller dra innom din lokale JYSK-butikken og få gode råd og veiledning.

Vi har utvidet garanti på PLUS og GOLD-madrasser.

Få opptil 25 års garanti på madrasser 

Du kan trygt kjøpe din madrass hos JYSK. Vi har utvidet garanti på PLUS og GOLD-madrasser. Les mer om garantien på henholdvis 15 og 25 år her.

Kjøper du en GOLD madrass, kan du prøve den i 100 netter - og hvis du ikke er 100% fornøyd, så bytter vi med et smil.

Forny soverommet med sengetøyet

Drøm søtt i et lekkert sengetøy. I vårt brede sortiment finner du et stort utvalg sengesett i ulike kvaliteter og design. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy i flanell, glatt stoff, krepp og sateng i mange forskjellige farger og mønstre. 

Se også våre sengetøy til baby, eller til barn og unge og med mer lekne motiver kjent fra for eksempel Disney.