Myke lammeskinn og skinnfeller i ulike farger

Bli inspirert av naturen og innred hjemmet ditt med myke og fluffy skinnfeller i lammeskinn eller imitert saueskinn. En dekorativ skinnfell skaper et lunt og moderne inntrykk samtidig som det gir en varm kontrast til et minimalistisk innredet hjem, og harmonerer det godt med andre naturlige materialer som for eksempel tremøbler.

Et dyreskinn eller skinnteppe har mange bruksområder. Skinnet passer like godt i sofaen, på gulvet som et lunt teppe, i akebrettet for ekstra komfort, i bilen, på hagebenken ute, i godstolen eller som pynt på sengen oppå et sengeteppeOm du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn i farger som hvit, brun, grå og rosa. 

Dyreskinnene du finner hos JYSK kommer fra slaktede dyr, det vil si dyr som allerede skulle slaktes. Med andre ord blir ingen dyr slaktet kun for skinnets del. Garving av skinnet er gjort uten bruk av skadelige stoffer.

Se også våre pynteputer og pelsputer.


 

8 produkter
    8 produkter

    Dyreskinn til hytta

    Innred hytta med en lekker skinnfell. Skinnfellen gir et lunt underlag når man sitter rundt bålpannen. Dyreskinnet kan også gi det lille ekstra til stuen, du kan bruke det som et gulvteppe eller slenge det over sofaen som dekor.

    Kombiner ulike tekstiler med hverandre for et spennende uttrykk.