Bli inspirert av naturen og innred hjemmet ditt med skinn

Det er populært å innrede hjemmet med vakre dyreskinn og pelspledd. Dekorative skinn ser ikke bare bra ut, de skaper en jordnær og varm følelse i rommet. Du kan innrede med lammeskinn på flere ulike måter. La skinnet henge over en stol, fest skinnet på veggen eller bruk det som et behagelig gulvteppe. Skinn kan både komplimentere andre kunstige materialer i hjemmet eller spille sammen med andre naturlige materialer som for eksempel tremøbler. 

Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Våre imiterte lammeskinn vil gi interiøret en unik look med sine "unaturlige" farger som rosa, grønn og offwhite.

Dyreskinnene du finner hos JYSK kommer fra slaktede dyr, det vil si dyr som allerede skulle slaktes. Med andre ord blir ingen dyr slaktet kun for skinnets del. Garving av skinnet er gjort uten bruk av skadelige stoffer.
 

  Stort utvalg dyreskinn

  Hos JYSK har vi fire typer dyreskinn og du kan velge mellom:

  • Lammeskinn
  • Kuskinn
  • Geiteskinn
  • Imitert lammeskinn

  Du kan, for eksempel, henge skinnet over en trestol eller henge det på veggen. Skinnet er et naturprodukt og kan fungere som en kontrast til hjemmets mange syntetiske og kunstige materialer – eller så kan skinnet spille sammen med andre naturlige materialer, slik som for eksempel møbler av tre. Hvilken type man foretrekker er smak og behag, men tenk over hva du skal bruke skinnet til og om det passer din stil. Alle dyreskinnene fra JYSK er ment å brukes til dekorasjon.