Spisestuebord til måltider og som samlingspunkt

Vi lever hektiske liv i hverdagen, og derfor er det ekstra viktig for mange av oss å tilbringe kvalitetstid rundt spisebordet eller kjøkkenbordet. Det er her familien deler daglige opplevelser. Vi spiser, gjør lekser, leser avisen eller prater over en kopp kaffe. Spisebordet er på mange måter et sentralt møbel i rommet. Derfor er det også viktig å ha et spisestuebord der du kan sitte komfortabelt og føle deg avslappet. Samtidig skal spisegruppen naturligvis passe til din smak og innredning i rommet.

Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Spisestuebordene våre er hovedsakelig i et stilrent skandinavisk design som passer de aller fleste hjem. 

Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og uttrykk, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil.

Får dere gjester på besøk, har vi også et godt utvalg av klaffer og ileggsplater.

Se også vårt store utvalg komfortable spisestoler for å få en ekstra god middag. 

57 produkter
  57 produkter

  Få plass til gjestene med smarte løsninger

  I vårt store utvalg av rimelige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger. Til en liten bolig eller en hybel kan det egne seg godt med et rundt lite bord som er en plassbesparende løsning. 

  Dersom du har godt med plass har vi også uttrekkbart spisebord som blir levert med separat (innebygd) bordplate som kan benyttes ved behov. Slik får du plass til gjestene uten at spisebordet tar opp for stor plass når dere er alene. Kanskje har du også behov for noen klappstoler hvis du venter flere gjester. 

  For enkelte av våre modeller har vi ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat.

  Finn et spisebord som passer din stil

  Finn stilen på bordet som passer inn med den øvrige innredningen din. Er du på jakt etter et klassisk bord? Vi har spisebord i tre laget av lys eller mørk eik. Eller ser du etter et nett og mer minimalistisk bord, med overflate som ser ut som betong? Eller hva med et glassbord? Vi har spisebord i mange ulike stiler og materialer, i sort, hvit og naturfarget. I vårt sortiment finner du også den perfekte spisestol som matcher bordet du har valgt deg. 

  Finn din favoritt i vårt brede sortiment. 

  Hvis du ikke helt vet hvilke spisestoler som passer til hvilke spisebord, kan våre spisegrupper være en god løsning.