Spisegruppe med plass til hele familien

Samle venner og familie rundt ditt nye spisestuesett. Synes det er vanskelig å se for deg hvilke spisestoler som passer til spisebordet, så er en spisebordgruppe løsningen. 

Våre spisestuegrupper er satt sammen for å skape et helhetlig design. Med en spisegruppe får du en gjennomført stil, i tillegg er det en mer rimelig løsning enn å kjøpe møblene hver for seg.

Vi tilbyr både store og små spisegrupper. Du vil garantert finne settet du er på jakt etter, uansett om det er en spisegruppe til storfamilien eller et mindre sett til kjøkkenet. 

Husk at det også finnes ileggsplater og klaffer til flere av våre bord – en praktisk løsning når du har gjester og trenger ekstra bordplass.

Du kan selvsagt også kjøpe både spisebord og spisestoler separat. 

89 produkter
  89 produkter

  Spisestue - Spisegruppe

  RINGSTED Ø100 svart + 4 MANSTRUP petrol
  3850,- /sett
  5495,- /sett
  Spar 30%
  ASKEBY Ø100 + 4 STENLILLE sand
  4500,- /sett
  AVISVARE
  KALBY L130/220 bord eik + 4 ADSLEV stol grå fløyel
  8000,- /sett
  10695,- /sett
  Spar 25%
  KALBY L160/250 bord eik + 4 ADSLEV stol grå fløyel
  8500,- /sett
  11695,- /sett
  Spar 27%
  KALBY L200/290 bord + 4 ADSLEV stol grå fløyel
  9000,- /sett
  12195,- /sett
  Spar 26%

  Spisegruppen er hjemmets samlingspunkt

  Hos JYSK har vi bredt utvalg av spisegrupper, slik at du er sikker på å finne et som passer til din spisestue. Velg mellom spisestuebord i hvit, sort, naturfarget lys eller mørk eik, eller glassbord.

  Tiden vi bruker rundt spisebordet er på mange måter dagens midtpunkt. Det er her vi kan sette oss ned og slappe av etter en lang dag, mens vi nyter et godt måltid. Det er viktig å ha en spisegruppe som passer til interiøret, men først og fremst skal spisebordet og spisestolene være et komfortabelt sted å sitte. Her kan du velge mellom spisegrupper med ovalt, kvadratisk, og runde spisebord. 

  Finn den perfekte spisestuegruppe til dine behov i vårt brede sortiment. Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud!