Spisesett med plass til hele familien

Samle venner og familie rundt din nye spisebordgruppe. Synes det er vanskelig å se for deg hvilke spisestoler som passer til spisebordet, så er et spisestuesett løsningen. Settene våre er satt sammen for å skape et helhetlig design. Med spisegrupper får du en gjennomført look til en billigere penge enn å kjøpe møblene individuelt.

Vi tilbyr både store og små spisegrupper. Derfor vil du finne settet du er på jakt etter, uansett om det er en spisegruppe til storfamilien eller et mindre sett til kjøkkenet. Om du ikke har plass til flere spisegrupper kan du kjøpe ileggsplater og klaffer til flere av våre bord – en praktisk løsning når du har gjester og trenger ekstra bordplass. 

Du kan selvsagt også kjøpe både spisebord og spisestoler separat. 

  Spisestue - Spisegruppe

  AABENRAA L120 + 4 KOKKEDAL grå/eik
  3099,- /sett
  4095,- /sett
  Kun online
  AABENRAA L160 + 4 KOKKEDAL grå/eik
  3299,- /sett
  4295,- /sett
  Kun online
  AGERBY Ø119 eik + 4 KOKKEDAL grå
  4399,- /sett
  5395,- /sett
  Kun online
  GADESKOV L200 + 4 KOKKEDAL grå/eik
  4850,- /sett
  7095,- /sett
  Spar 32%
  HAGE L150 + 4 ADSLEV grå
  8495,- /sett
  Kun online
  HAGE L190 + 4 ADSLEV grå
  8795,- /sett
  Kun online

  Spisegruppen er hjemmets samlingspunkt

  Hos JYSK har vi bredt utvalg av spisegrupper, slik at du er sikker på å finne et som passer til dine behov. Tiden vi bruker rundt spisebordet er på mange måter dagens midtpunkt. Det er her vi kan sette oss ned og slappe av etter en lang dag, mens vi nyter et godt måltid. Det er viktig å ha en spisegruppe som passer til interiøret, men først og fremst skal spisebordet og spisestolene være et komfortabelt sted å sitte. Her kan du velge mellom spisegrupper med firkantede, runde og ovale spisebord.