Spisegruppe med plass til hele familien

Samle venner og familie i spisestuen rundt ditt nye spisestuesett. Synes det er vanskelig å se for deg hvilke spisestoler som passer til spisebordet, så er en spisebordgruppe løsningen.

Våre spisestuegrupper er satt sammen for å skape et helhetlig design. Med en spisegruppe får du en gjennomført stil, i tillegg er det en mer rimelig løsning enn å kjøpe møblene hver for seg.

Vi tilbyr både store og små spisegrupper, med 2, 4 eller flere spisestuestoler. Du vil garantert finne settet du er på jakt etter, uansett om det er en spisegruppe til storfamilien eller et mindre sett til kjøkkenet. 

Husk at det også finnes ileggsplater og klaffer til flere av våre bord. Det er en praktisk løsning når du har gjester og trenger ekstra bordplass.

Du kan selvsagt også kjøpe både spisebord og spisestoler separat. 

116 produkter
  116 produkter

  Spisegruppen er hjemmets hjerte og samlingspunkt

  Hos JYSK har vi et bredt utvalg av spisegrupper, slik at du er sikker på å finne et som passer til din spisestue. Velg mellom spisestuebord i hvit, sort, naturfarget lys eller mørk eik, eller glassbord.

  Tiden vi bruker rundt spisebordet er på mange måter dagens midtpunkt. Det er her vi kan sette oss ned og slappe av etter en lang dag, mens vi nyter et godt måltid. Det er viktig å ha en spisegruppe som passer til interiøret, men først og fremst skal spisebordet og spisestolene være et komfortabelt sted å sitte. Her kan du velge mellom spisegrupper med ovalt, kvadratisk, og runde spisebord. Finn også den perfekte spisestuelampe i vårt sortiment.

  Finn en spisestuegruppe som passer til dine behov i vårt brede sortiment. Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud!

  Tilfør rommet litt fargeglede

  Farger er som et magisk trykk på en usynlig følelses knapp som vekker sansene våre. Farger kan løfte humøret, og endre stemningen i et rom. Når vi våger å leke oss med farger på møbelvalg og tillater oss å innrede med fargerike spisestoler i for eksempel dus fersken, klar blå, olivengrønne fløyel, eller spisestoler i dype gultoner, blir hvert måltid til en fest for sansene. Fargerike spisestoler gir ikke bare komfort, de gir også et beundringsverdig blikkfang til rommet, som et kunstverk du kan beundre. La fargeglede fylle hjemmet ditt og se hvilken energi det tilfører rommet.

  Skandinavisk design

  Dersom du har romslig plass og skal innrede flere rom i hjemmet, er det ekstra viktig å tenke igjennom valget av møbler som harmonerer. Skap en gjennomgående stil i innredningen ved å velge likt design på stolene til sittegruppen i spisestuen som på barmøblene ved kjøkkenøya. Flere av våre spisestoler er en del av en større møbelserie, du vil derfor kunne finne matchende barstoler i samme design. Dette gjelder blant annet JONSTRUP, VADEHAVET, ADSLEV, og PEBRINGE.