Spisegruppe med plass til hele familien

Samle venner og familie i spisestuen rundt ditt nye spisestuesett. Synes det er vanskelig å se for deg hvilke spisestoler som passer til spisebordet, så er en spisebordgruppe løsningen.

Våre spisestuegrupper er satt sammen for å skape et helhetlig design. Med en spisegruppe får du en gjennomført stil, i tillegg er det en mer rimelig løsning enn å kjøpe møblene hver for seg.

Vi tilbyr både store og små spisegrupper, med 2, 4 eller flere spisestuestoler. Du vil garantert finne settet du er på jakt etter, uansett om det er en spisegruppe til storfamilien eller et mindre sett til kjøkkenet. 

Husk at det også finnes ileggsplater og klaffer til flere av våre bord. Det er en praktisk løsning når du har gjester og trenger ekstra bordplass.

Du kan selvsagt også kjøpe både spisebord og spisestoler separat. 

140 produkter
  140 produkter

  Spisestue - Spisegruppe

  VEDDE L120 bord villeik + 4 HAMMEL stol hvit
  3000,- /sett
  5395,- /sett
  Spar 44%
  Kun online
  VEDDE L160 bord villeik + 4 HAMMEL stol hvit
  3500,- /sett
  5695,- /sett
  Spar 39%
  Kun online
  VEDDE L80/160 bord villeik + 4 HAMMEL stol hvit
  4000,- /sett
  6395,- /sett
  Spar 37%
  Kun online
  JEGIND Ø105 bord hvit + 4 KASTRUP stol hvit/eik
  3500,- /sett
  5595,- /sett
  Spar 37%
  JEGIND Ø105 bord eik + 4 KASTRUP stol svart
  3500,- /sett
  5795,- /sett
  Spar 40%
  SKAGEN L150 bord hvit/eik + 4 BISTRUP stol oliven
  6000,- /sett
  9295,- /sett
  Spar 35%
  SKAGEN L200 bord hvit/eik + 4 BISTRUP stol oliven
  6500,- /sett
  10795,- /sett
  Spar 40%
  VESTERBORG Ø130 bord eik + 4 VADEHAVET stol eik
  8000,- /sett
  12095,- /sett
  Spar 34%
  Nyhet
  VESTERBORG L200 bord eik + 4 VADEHAVET stol eik
  8500,- /sett
  12595,- /sett
  Spar 33%
  Nyhet

  Spisegruppen er hjemmets hjerte og samlingspunkt

  Hos JYSK har vi et bredt utvalg av spisegrupper, slik at du er sikker på å finne et som passer til din spisestue. Velg mellom spisestuebord i hvit, sort, naturfarget lys eller mørk eik, eller glassbord.

  Tiden vi bruker rundt spisebordet er på mange måter dagens midtpunkt. Det er her vi kan sette oss ned og slappe av etter en lang dag, mens vi nyter et godt måltid. Det er viktig å ha en spisegruppe som passer til interiøret, men først og fremst skal spisebordet og spisestolene være et komfortabelt sted å sitte. Her kan du velge mellom spisegrupper med ovalt, kvadratisk, og runde spisebord. Finn også den perfekte spisestuelampe i vårt sortiment.

  Finn en spisestuegruppe som passer til dine behov i vårt brede sortiment. Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud!

  Tilfør rommet litt fargeglede

  Farger er som et magisk trykk på en usynlig følelses knapp som vekker sansene våre. Farger kan løfte humøret, og endre stemningen i et rom. Når vi våger å leke oss med farger på møbelvalg og tillater oss å innrede med fargerike spisestoler i for eksempel dus fersken, klar blå, olivengrønne fløyel, eller spisestoler i dype gultoner, blir hvert måltid til en fest for sansene. Fargerike spisestoler gir ikke bare komfort, de gir også et beundringsverdig blikkfang til rommet, som et kunstverk du kan beundre. La fargeglede fylle hjemmet ditt og se hvilken energi det tilfører rommet.

  Skandinavisk design

  Dersom du har romslig plass og skal innrede flere rom i hjemmet, er det ekstra viktig å tenke igjennom valget av møbler som harmonerer. Skap en gjennomgående stil i innredningen ved å velge likt design på stolene til sittegruppen i spisestuen som på barmøblene ved kjøkkenøya. Flere av våre spisestoler er en del av en større møbelserie, du vil derfor kunne finne matchende barstoler i samme design. Dette gjelder blant annet JONSTRUP, VADEHAVET, ADSLEV, og PEBRINGE.