Barstoler og barbord til kjøkken eller spisestue

En barstol er et elegant møbel som hever sitteplassen fra gulvet som en liten trone. Uansett om du er på jakt etter noen lekre barkrakker til kjøkkenet eller skal lage en hjemmebar med barbord og barstoler, har vi det du trenger.

Har du en forlenget kjøkkenbenk med spiseplass, eller en kjøkkenøy, så er barstolene et perfekt møbel å supplere med som gir optimal sittehøyde. Velg mellom ulike design og flere farger på både stolben og stoltrekk.
Trenger du noe mer til kjøkkenet? Se vårt utvalg av kjøkkentilbehør her.

Høyden på barkrakkene varierer noe, men de fleste har en setehøyde på 75 eller 76 cm. Enkelte av barstolene har justerbar høyde slik at du kan tilpasse den til benken. Den høyeste barstolen har en maksimal setehøyde på 87 cm. Barbordene våre kommer i forskjellige størrelser og bredder. Velg mellom barbord i sort eller naturfarget. Bordene passer både som en bardisk og som mindre bord til mingling.

Bord til hverdag og fest

Barbord er ideelle til fest. Om du skal arrangere bryllup, fødselsdag eller vennefest er det lille høye bordet perfekt å samles rundt. Det tar mindre plass enn et ordinært bord, og fungerer som et naturlig samlingspunkt. Forestill deg gjestene med en drink i hånden, samlet rundt et barbord med snacks og levende lys. Barbordet fungerer perfekt som avlastningsbord eller minglebord, hvor man kan legge fra seg vesken eller glasset.

Spisegrupper og møbelserier

Dersom du har en større bolig du skal innrede og mulighet for å lage ulike soner i hjemmet, er det ekstra viktig å tenke igjennom valget av møbler som harmonerer. Skap en gjennomgående stil i innredningen ved å velge samme design på stolene til sittegruppen i spisestuen som på barstolene på kjøkkenet. Flere av våre spisestoler er en del av en større møbelserie, du vil derfor kunne finne matchende barstoler i samme design. Dette gjelder blant annet JONSTRUP, VADEHAVET, ADSLEV, og PEBRINGE

Møbler i skandinavisk design

I vårt sortiment har vi flere ulike design og farger og velge mellom. Hva med et glassbord eller en rektangulær bardisk med eller uten hyller for oppbevaring. Finn en passende barstol som står i stil til dine øvrige møbler. Velg mellom barstoler i hvit, beige, sort, naturfarget eller grå. Vil du legge til et snev av eleganse er kanskje en barstol med fløyelstrekk midt i blinken for deg.

Tips: Suppler innredningen med et glasskap eller vitrineskap. Her kan du få ekstra oppbevaringsplass til både flasker, glass, servise og annet nødvendig tilbehør. I tillegg er vitrineskapet et dekorativt møbler som passer godt inn i de fleste spisestuer. 

Innredning på liten plass

Har du en hybel, studentbolig eller en mindre leilighet kan barmøbler være et ypperlig valg for å utnytte plassen optimalt. Barbordet kan fungere som både spiseplass, arbeidsbenk eller skrivebord. En reol kan også være et fint supplement for å utnytte plassen i høyden. I møbelserien TRAPPEDAL finner du både reoler, nattbord og flere møbler i samme design.