Hev og senk skrivebord til dine behov

Oppdag vårt store utvalg av kontorpulter og arbeidsbord med praktisk justerbar heve og senke muligheter. Enten du jobber hjemmefra eller på kontoret, er skrivebordet ditt en viktig del av arbeidsplassen din. En høydejusterbar pult kommer godt med når du skal gjøre lekser, studere eller til og med når du gamer. Riktige kontormøbler sikrer gode arbeidsforhold på tvers av hjemmekontor, kontor og ungdomsrommet. Velg mellom skrivebord i sort eller hvitt, med et stort utvalg av ulike bredder og dybder.

Er du på jakt etter et skrivebord i eik eller et skrivebordsmøbel som kan gli inn i den øvrige stueinnredningen din så har vi det også. 

Finn også en passende kontorstol eller gamingstol.

10 produkter
    10 produkter

    Justerbart kontorbord

    Skal du innrede et hjemmekontor? Det viktig at du sitter ergonomisk riktig, og sørger for å variere arbeidsstillingen flere ganger i løpet av en dag selv om du jobber hjemmefra. Dette gjør du enkelt med en justerbar hev senk pult . Hos JYSK har vi stabile og robuste elektriske heve- og senkebord med justerbare føtter. De fås i metallramme med bordplate i finér i sort og hvit i størrelse 80x160 cm, og kan justeres i høyden fra 68 cm til 119 cm.

    Et heve senkebord kan alternativt også brukes som gamingpult, fordi dybden på 80 cm gir god plass til skjermer og gamingoppsett.