Skrivebord og pult til dine behov

Enten du jobber hjemmefra eller på kontoret, er skrivebordet ditt en viktig del av arbeidsplassen din. Et arbeidsbord kommer også godt med når du skal gjøre lekser, studere eller gamer. Riktige kontormøbler sikrer gode arbeidsforhold på hjemmekontoret, kontoret eller ungdomsrommet. Med et bredt utvalg av farger og design tilgjengelig, kan du finne et perfekt skrivebord for som matcher din personlige stil og dine behov.

Hvis du foretrekker et minimalistisk utseende, kan en enkel pult i hvitt eller svart være et godt valg. Hos oss finner du alt fra enkle databord til praktiske pulter med skuffeseksjon og hyller. Våre skrivepulter kommer i ulike størrelser og passer derfor like godt på store hjemmekontor som i små studentboliger. 

Om du ønsker å variere arbeidsstillingen gjennom dagen har vi også justerbar kontorpult med praktisk heve og senke mulighet.

Finn din favoritt blant våre flotte pulter i forskjellige materialer og størrelser. Trenger du også en kontorstol eller gamingstol? Se også vårt utvalg av beskyttende stolunderlag og laptopstøtte.

Gamingpult med plass til det meste

Riktig gamingoppsett krever et godt bord. Når du investerer i en gamingpult er det viktig å velge et som passer dine behov. Hos JYSK finner du gamingbord med blant annet LED-lys og koppholder. Husk å velge en gamingstol som kan justeres til skrivebordet for å passe i høyden. Les mer om våre anbefalinger for å velge riktig gamingstol og gamingpult.

Lekre skrivebord og elegante møbler til ditt hjemmekontor

Hvem sier at hjemmekontoret behøver å være stivt og kjedelig? Kontormiljøer har en tendens til å være praktiske og funksjonelle, men også litt kjedelige. Slik behøver det dog ikke å være. Våre skrivepulter og arbeidsbord kommer i minimalistiske og tidløse design. Finn din nye pult i eik, bambus, sort eller hvitt. Du kan med enkle grep forene stilen på ditt hjemmekontor med boligens øvrige innredning. 

Bruk for eksempel en spisestol ved ditt skrivebord som et alternativ til en tradisjonell kontorstol. Og legg evt. en skinnfell over stolen eller kjøp en stolpute for å gi den ekstra komfort. Med interiør som harmonerer kan man skape et lekkert uttrykk på kontorplassen. Se vårt utvalg av lamper som kan komplementere innredningen din.

Kontorpult som sikrer gode arbeidsforhold

Med de riktige kontormøblene kan du sikre deg de beste arbeidsforholdene hjemme hos deg selv. Et skrivebord er en vesentlig del av ditt hjemmekontor, og hos JYSK finner du skrivebord og databord i flere forskjellige modeller, størrelser og materialer både med og uten skuffer. Er du student og har behov for mye plass på skrivebordet til bøker, mapper og diverse papirer, er det også mulig å finne skrivebord, som oppfyller disse behovene. 

Husk også at du trenger en kontorstol som gir din rygg den optimale støtte, når du sitter og jobber med oppgaven utover de sene nattetimer.