Gamingstol med utsøkt komfort

Gamingstolen er spesialdesignet for gaming og den lett bakoverlente karakteristiske posituren man gjerne har når man spiller. Gaming er for mange både en e-sport og en hobby. En interesse som knytter bånd på tvers av aldre og landegrenser. Når man sitter fordypet i et spill på Playstation eller på PC`n er det fort gjort at timene flyr, og hvem har vel ikke hørt frasen «bare én runde til»? Det er derfor viktig for kroppen og helsa at man har optimal sittekomfort og game stol som passer til dine behov.

Forskjellen på en vanlig kontorstol og en gamingstol er som regel det estetiske designet og funksjonen. Felles for alle våre gamingstoler er at de har armstøtte, polstret sete og rygg med fokus på god ergonomi. Velg mellom et stort utvalg av forskjellige design, farger og prisklasser. 

Ønsker du det lille ekstra kan gamingstolen med LED lys være det du ser etter. 

Kombiner gjerne gamingstolen med et skrivebord. En hev og senk pult gjør at du kan variere stillingen du gamer i, dersom du ønsker kan du game stående.

Gamingstoler fra JYSK

Hos JYSK har vi et stort utvalg av gamingstoler i kunstlær og mesh stoff. Våre stoler er som regel sorte, men gjerne med detaljer i fargene blå, grå, hvit, grønn og rød. Våre gamingstoler har en mengde stilige funksjoner, som gjør det ekstra behagelig for deg, å game i mange timer uten at få vondt i rygg eller nakke:

  • Flyttbar pute
  • Mulighet for å innstille armlenen
  • Vippefunksjon
  • Benstøtte
  • Justerbar i høyden
  • Praktisk låsefunksjon
  • Bremsehjul

Alt etter hvilken modell du velger på din datastol eller spillstol, er setehøyden og setedybden forskjellig. Så sørg for å gjøre mål og velg den rette for deg.

Velg riktig gamingstol

En av forutsetningene for å kunne game uten å få vondt i kroppen, er en gamingstol som kan innstilles etter det enkelte behov. Sørg for at gamingstolen er justerbar i setet, høyden og rygglene.

Ut over det er det viktig at tastatur, mus og skjerm har en riktig plassering, og at gamingbordet passer til stolen din.