Gamingstol gir komfort for gameren!

Gaming er for mange både en sport og en hobby. En interesse som knytter bånd på tvers av aldre og landegrenser. Når man sitter fordypet i et spill på Playstation eller på PC`n er det fort gjort at timene flyr, og hvem har vel ikke hørt frasen «bare én runde til»? Det er derfor viktig for kroppen og helsa at man har optimal sittekomfort og gamingmøbler som passer for dine behov.

Forskjellen på vanlige kontorstoler og gamingstolene våre er at gamingstolene er spesialdesignet for gaming og den lett bakoverlente karakteristiske posituren man gjerne har når man gamer. Felles for alle våre gamingstoler og datastoler er at de har armstøtte, polstret sete og rygg med fokus på god ergonomi. Velg mellom et stort utvalg av forskjellige design, farger og prisklasser.  

Ønsker du det lille ekstra kan gamingstolen med LED lys være det du ser etter. 

Kombiner gjerne gamingstolen med et skrivebord eller databord. Vi har blant annet hev/senkebord som selvsagt kan benyttes som gamingpult og gjør at du kan stå og game samtidig.

16 produkter
  16 produkter

  Gamingstoler fra JYSK


  Hos JYSK har vi et stort utvalg av gamingstoler i kunstlær og mesh stoff. Velg mellom fargene sort, blå, grå, grønn, rød og orange. Våre gamingstoler har masse av stilige funksjoner, som gjør det ekstra behagelig for deg, å game i mange timer uten at få vondt i rygg eller nakke:

  • Flyttbar pute
  • Mulighet for å innstille armlenen
  • Vippefunksjon
  • Benstøtte
  • Justerbar i høyden
  • Praktisk låsefunksjon
  • Bremsehjul

  Alt etter som hvilken modell du velger på din datastol eller spillstol, er setehøyden og setedybden forskjellig. Så sørg for å gjøre mål og velg den rette for deg.

  Velg riktig gamingstol

  En av forutsetningene for å kunne game uten å få vondt i kroppen, er en gamingstol som kan innstilles etter det enkelte behov. Sørg for at gamingstolen er justerbar i setet, høyden og rygglene.

  Ut over det er det viktig at tastatur, mus og skjerm har en riktig plassering, og at gamingbordet passer til stolen din.