Finn en kontorstol som passer deg

Uansett om du skal ha en ergonomisk kontorstol til et hjemmekontor, en arbeidsstol til lekseplassen, en gamingstol til ungdomsrommet eller en kontorstol til studentboligen så har vi det du leter etter. Vi tilbyr alt fra enkle og smidige skrivebordstoler, til avanserte, ergonomiske modeller der høyde, seteposisjon, armlener og rygg kan justeres for å gi deg perfekt støtte. Velg mellom kontorstoler både med og uten hjul. 

For ekstra komfort kan du prøve en skrivebordsstol med trykkavlastende memoryskum som tilpasser seg etter kroppen din. Når du skal velge stol, er det viktig at du tar hensyn til hvor lang tid du tilbringer på hjemmekontoret. Hvis du jobber mye hjemme, er det viktig å prioritere ergonomisk komfort. SEJSTRUP kontorstol er et perfekt valg for deg som er på jakt etter god ergonomi. Stolen har trinnløs setehøydejustering, og et komfortabelt sete med tykk og deilig setepolstring med slitesterkt polyester på setetrekket.

Ikke glem et stolunderlag for å beskytte gulvet.

Slik velger du riktig kontorstol

Pass på å velge en arbeidsstol med flere tilpasningsmuligheter og ergonomiske funksjoner som kan tilpasses dine behov. Det er en rekke funksjoner som er gode å ha i bakhodet før du foretar et kjøp.

 • Justerbar - justering av sittehøyde med heve/senke funksjon og justering av sete og rygg
   
 • Hjul - med hjul blir skrivebordstolen mer mobil
   
 • Polstret rygg og sete - gir den mest optimale støtten og sittekomforten
   
 • Med eller uten armlener - armstøtte kan gi en mer avslappet posisjon foran datamaskinen dersom armene hviler på armlenet
   
 • Nakkestøtte - en avlastning for nakkemusklene
   
 • Vippefunksjon - len deg tilbake og slapp av i ryggen, i stedet for å henge over skrivebordet

Vurder hvor mye tid du vil bruke ved skrivebordet - enten du trenger å spille eller jobbe, og juster funksjonene deretter. Jo mer tid du bruker i kontorstolen din, jo flere innstillingsmuligheter bør det være.

Stolunderlag beskytter gulvet

Enten du jobber hjemmefra eller på kontoret, er kontorstolen og skrivebordet ditt en viktig del av arbeidsplassen din. Med en stolmatte tar du vare på gulvet og beskytter det mot slitasjemerker og riper. Matten har en sklisikker bakside som gjør at den ligger rolig på gulvet. En gulvmatte er et praktisk valg for deg som vil ta vare på gulvet.

Tips til riktig sittestilling

Vi tilbringer mange timer om dagen ved skrivebordet, og derfor er det viktig med kontormøbler av høy kvalitet. Det å ha feil sittestilling ved skrivebordet er lite hendig for helsen din og kan føre til nakke og ryggsmerter, så det er viktig å sitte helt riktig når du skal tilbringe flere timer ved skrivebordet.

Vi har samlet 6 tips til riktig sittestilling.