Klokker og veggur til hjemmet

Hos JYSK har vi et bredt utvalg av klokker, som ikke bare hjelper deg med å holde øye på tiden, men også fungerer som dekorasjon hjemme hos deg. Fra tidløse veggur til moderne klokker med flere funksjoner, har vi alternativer til alle behov og stilarter. En veggklokke er både praktisk og dekorativ. 

Vi har klokker med små og store tall. Velg en veggklokke som står i stil til resten av interiøret og dekorasjonen i hjemmet. Hos JYSK kan du også kjøpe vekkerklokke til soverommet. Med en vekkeklokke på nattbordet slipper du å forsove deg. 

Velg et ur i flott design, som matcher din personlige stil til hjemmekontoret, spisestuen eller stuen. Se vårt utvalg klokker her.

Hvorfor en klokke er viktig for din innredning

En klokke er mer enn kun en praktisk tidsindikator, og den kan også forbedre hjemmets estetikk. En nøye utvalgt klokke kan fungere som rommets fokuspunkt, og berike atmosfæren hjemme hos deg. Et veggur passer inn i de fleste rom, og mange foretrekker kanskje å ha en klokke på kjøkkenet, for å kunne holde øye med tiden når man for eksempel lager mat. 

Hva kjennetegner JYSKs klokker?

Våre klokker finnes i flere fargevarianter, slik at du kan finne en som matcher din personlige stil. De drives av batteri, som gir deg mulighet til å plassere den hvor enn du ønsker i hjemmet. Med muligheten for enkel handel både online og i fysisk butikk, tilbyr vi en praktisk kjøpsopplevelse. I tillegg er våre klokker energieffektive, slik at ditt valg av klokke også er bærekraftig. 

Gode råd for vedlikehold av din nye klokke

For å sikre at din klokke varer lenge, er det viktig å ta godt vare på den. Unngå å plassere den i direkte sollys eller fuktige områder.