Hageputer og uteputer til uteplassen

Er du på jakt etter ny pute til hagemøblene dine? Å gå til innkjøp av nye puter er en enkel og rimelig måte å fornye uteplassen på i tillegg til å øke komforten. Vi har hageputer i forskjellig design og materialer. Velg mellom uteputer i ensfarget stoff som lys eller mørk grå, beige, offwhite og sort, eller puter med mønster. Foretrekker du mønstrete hageputer, kan du velge mellom blant annet striper og mer organisk inspirerte blomstermønstre. 

I vårt sortiment finner du også stolputer til solstoler med høy rygg, lav rygg, og hageputer beregnet for regulerbare stoler. Til solsenger har vi egne og litt lenger puter som virkelig øker komforten til solsengen. Til hagebenken eller en frittstående stol kan det ofte passe godt med en sittepute uten rygg. Velg mellom sitteputer i ulike design, farger og tykkelser. 

Hvis du vil holde hageputene pene i mange år, kan det være en god idé med en putekasse som gjør det raskt og enkelt å rydde opp etter en lang dag i hagen.

Hagepute for enhver smak

Hos JYSK har vi et stort utvalg av hageputer i mange ulike fasonger og kvaliteter, og derfor kan vi tilby puter som passer til de aller fleste hagemøbler. 

De mange fargene og mønstrene gjør det mulig å skape akkurat den stilen du ønsker. Uansett om uttrykket skal være moderne med ensfargede sitteputer. Eller energisk med mønstret puter i ulike farger, finner du et stort utvalg hageputer hos JYSK.

Personlig og komfortabel styling på uteplassen

Skap en magisk atmosfære på uteplassen din ved å kombinere det beste av komfort og estetikk. La lyslenker danse mellom trærne i hagen eller skape et behagelig lys langs gelenderet på balkongen. Pynt opp med en skinnfell som står i stil til hageputene dine. Legg til en ekstra touch av kos med deilige pledd som inviterer til koselige kvelder under stjernene. Og når solen går ned, la lanternene skinne og spre varme og sjarm til hver krok av uteplassen. Med en personlig styling og et nøye utvalg av dekor, kan du skape et uterom som er både avslappende og inspirerende, og som vil bli elsket av venner og familie gjennom hele året

Nyt sommeren i solsengen

Gi solsengen optimal komfort med en myk og deilig solsengpute eller solsengmadrass. Velg mellom solsengputer i ulike tykkelser og farger. Ta også en titt på vårt utvalg av solsenger her og finn din favoritt.