Stolputer og uteputer

Er du på jakt etter ny pute til hagemøblene dine? Nye puter er en enkel og rimelig måte å fornye uteplassen på i tillegg til å øke komforten. Vi har uteputer i forskjellig design og materialer. Velg mellom hageputer i ensfarget stoff som grå, blå, beige og sort, eller puter med mønster. Blant annet har vi stolputer til solstoler med høy rygg, lav rygg, regulerbare stoler, solsenger og hagebenker. Til en benk eller frittstående stol kan det ofte passe godt med en sittepute uten rygg.

Hvis du vil holde uteputene pene i mange år, kan det være en god idé med en putekasse som gjør det raskt og enkelt å rydde opp etter en lang dag i hagen.

1 produkt
  1 produkt

  Hageputer - Regulerbar stol

  Hagepute ALHEDE reg.bar stol ass.
  75,- /stk.
  299,- /stk.
  Spar 75%
  Kun i butikk

  Hagepute for enhver smak

  Hos JYSK har vi et stort utvalg av hageputer i mange ulike fasonger og kvaliteter, og derfor kan vi tilby puter som passer til de aller fleste hagemøbler. 

  De mange fargene og mønstrene gjør det mulig å skape akkurat den stilen du ønsker. Uansett om uttrykket skal være moderne med ensfargede sitteputer. Eller energisk med mønstret ryggpute finner du et stort utvalg hageputer hos JYSK.

   

  Nyt sommeren i solsengen

  Gi solsengen optimal komfort med en myk og deilig solsengmadrass. Velg mellom solsengputer i ulike tykkelser og farger. Ta også en titt på vårt utvalg av solsenger her og finn din favoritt.