Utendørs oppbevaring med putebokser og uteskap

Vi har et stort utvalg putekasser og uteskap i forskjellige materialer, størrelser og design. Oppbevaringsboksen eller en kasse er et godt valg dersom du ønsker at hageputene dine skal holde seg fine og komfortable i mange år og oppbevares på en god måte.

Har du små barn og mange leker i hagen kan en stor hagekasse være ideell til å oppbevare lekene i. Dersom du har en liten uteplass så er det smart med multifunksjonelle møbler en oppbevaringsbenk som både er sitteplass og puteoppbevaring er derfor genialt.
Utforsk vårt store utvalg her, og finn også perfekte hagemøbler som matcher din puteoppbevaring.

15 produkter
    15 produkter

    Få orden med puteboks

    Se vårt store utvalg av puteoppbevaring i forskjellige størrelser og materialer, som flettet petan og rattan, aluminium, artwood, stål og plast. Du finner helt sikkert putekassen som passer til akkurat din smak og dine behov. Liker du for eksempel å ommøblere på terrassen, velger du en putekasse med hjul. Du kan også velge en putekasse i plast, som også er lett å flytte rundt

    En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen etter en lang dag utendørs.