Utendørs oppbevaring med putebokser og uteskap

Vi har et stort utvalg putekasser og uteskap i forskjellige materialer, størrelser og design. Oppbevaringsboksen eller en kasse er et godt valg dersom du ønsker at hageputene dine skal holde seg fine og komfortable i mange år og oppbevares på en god måte.

Har du små barn og mange leker i hagen kan en stor hagekasse være ideell til å oppbevare lekene i. Dersom du har en liten uteplass så er det smart med multifunksjonelle møbler en oppbevaringsbenk som både er sitteplass og puteoppbevaring er derfor genialt.
Utforsk vårt store utvalg her, og finn også perfekte hagemøbler som matcher din puteoppbevaring.

4 produkter
  4 produkter

  Hage - Utendørsoppbevaring

  Boks KARLBY B128xH43xD42 hardtre
  1250,- /stk.
  3299,- /stk.
  Spar 62%
  Kun i butikk
  Putekasse TAMBOHUSE B150xH91xD77 grå
  4000,- /stk.
  6999,- /stk.
  Spar 43%
  Kun online
  Putekasse TAMBOHUSE B150xH91xD77 natur
  4000,- /stk.
  6999,- /stk.
  Spar 43%
  Kun online

  Få orden med puteboks

  Se vårt store utvalg av puteoppbevaring i forskjellige størrelser og materialer, som flettet petan og rattan, aluminium, artwood, stål og plast. Du finner helt sikkert putekassen som passer til akkurat din smak og dine behov. Liker du for eksempel å ommøblere på terrassen, velger du en putekasse med hjul. Du kan også velge en putekasse i plast, som også er lett å flytte rundt

  En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen etter en lang dag utendørs.