Putekasser til utendørs oppbevaring

Vi har et stort utvalg av oppbevaringsbokser og putekasser i forskjellige materialer, størrelser, farger og design. Putekassen kan spare deg for mye tid frem og tilbake med hageputene. Putekasser er gode valg dersom du ønsker at hageputene dine skal holde seg fine og komfortable i mange år og oppbevares på en forsvarlig  måte. 

Har du små barn og mange leker i hagen kan en stor hagekasse eller uteskap være ideell til å oppbevare lekene i. 
Har du en liten uteplass så er det smart med multifunksjonelle møbler. En oppbevaringsbenk som både fungerer som sitteplass og oppbevaring er derfor genialt. 

Finn puteoppbevaring som står i stil til dine øvrige hagemøbler ved å velge en puteboks i samme materiale og farge som hagegruppen din.

Få orden med puteboks

Se vårt store utvalg av utendørs oppbevaring i forskjellige størrelser og materialer, som flettet petan og rattan, aluminium, kunsttre, stål og plast. Les vår omfattende materialveiledning. Du finner helt sikkert putekassen som passer til akkurat din smak og dine behov. Liker du for eksempel å ommøblere på terrassen, velger du en putekasse med hjul. Du kan også velge en putekasse i plast, som også er lett å flytte rundt

En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen etter en lang dag utendørs.