Stolputer og uteputer til hagemøbler

Se vårt store utvalg av myke og behagelige seteputer og benkeputer. Våre sitteputer kommer i ulike tykkelser, og fargevarianter med eller uten mønster.  

En hagepute er nesten uunnværlige for å gjøre det behagelig å sitte på stolsetet ute i mange timer om sommeren. Hagestoler og hagebenker kan være litt harde, fordi de ofte ikke har innebygd polstring slik som på spisebordstoler, fordi hagestolene må kunne tåle å stå hele året. Derfor er det lurt å kjøpe puter til hagestolene dine.

Hos JYSK finner du både runde og firkantede hageputer som passer til dine hagestoler. Du kan øke komforten på hagestolen med en deilig ryggpute, velg mellom uteputer til hagestoler med høyere rygg og hageputer til regulerbare stoler.

Ta med stolputen til stranden for en mer behagelig piknik.

4 produkter
    4 produkter

    Lek med mønster og farger

    Flere av våre sitteputer kommer i lekre mønster som striper, og blomsterprint. Miks og match dine hageputer og stolputer med ulike farger og få frem din personlige stil på uteplassen. Det gir også et veldig hjemmekoselig preg til stylingen med litt tekstiler og farger i innredningen av uteområdet.