Nyt sommeren i en ny utestol

Vi har solstoler i forskjellig design og materialer, så du kan være sikker på at du finner en som passer ditt behov. Uansett om du er på jakt etter en campingstol, en sammenleggbar stol, praktiske plaststoler, en vedlikeholdsfri hagestol eller en benk til hagen, så finner du den hos JYSK. Du kan naturligvis også kjøpe et hagemøbelsett der både bord og stoler er inkludert.

Trenger du også uteputer til dine nye utestoler, har vi et stort utvalg i forskjellig materialer og design.

  Hagestoler - Massivt tre

  Hagestoler - Metall/flett

  Stablestol FASTRUP hvit
  899,- /stk.
  Kun online

  Hagestoler - Plast

  Sammenleggbare stoler gir ekstra sitteplasser

  Når det er fint vær, bruker mange av oss hagen som en ekstra dagligstue. Derfor er det også viktig at hagemøblene er i god stand, slik at vi sitter behagelig. Stablestoler eller klappstoler er praktisk og plassbesparende når de ikke er i bruk. Vi har balkongstoler i mange ulike design og materialer. Du finner for eksempel terrassestoler i hardtre, kunsttre, aluminium, petan, plast og stål.

  Kaféstoler kan brukes til mye mer enn bare å settes rundt et hagebord. Du kan for eksempel innrede en hyggelig krok i hagen med to klassiske trestoler, eller lene deg tilbake i en praktisk, regulerbar stol midt på plenen og nyte solen.

  I stedet for stoler kan du også velge en utebenk. En flott trebenk i hagen foran huset skaper en innbydende og hyggelig stemning. 

   

  Hagestol i resirkulert plast

  Vi jobber aktivt for å kunne tilby våre kunder mer bærekraftige hagemøbler. Nytt av året er at enkelte av våre hagestoler kommer i resirkulert plast fra havet. Les mer om våre tiltak innenfor bærekraft.  

  Våre hagestoler i massivt tre er FSC-merket