Nyt sommeren i en ny utestol

Vi har solstoler i forskjellig design og materialer, så du kan være sikker på at du finner en som passer ditt behov. Uansett om du er på jakt etter en campingstol, en sammenleggbar stol, praktiske plaststoler, en vedlikeholdsfri hagestol eller en benk til hagen, så finner du den hos JYSK. Du kan naturligvis også kjøpe et hagemøbelsett der både bord og stoler er inkludert.

Trenger du også uteputer til dine nye utestoler, har vi et stort utvalg i forskjellig materialer og design.

55 produkter
  55 produkter

  Hagestoler - Massivt tre

  Barstol HOVMARKEN hardtre
  750,- /stk.
  999,- /stk.
  Spar 25%
  Så lenge lageret rekker
  Kun online

  Hagestoler - Metall/flett

  Stol PANDUMBRO natur
  400,- /stk.
  599,- /stk.
  Spar 33%
  Så lenge lageret rekker
  Stablestol GUDHJEM natur
  499,- /stk.
  Kun i butikk
  Stol HAJSTRUP natur
  649,- /stk.
  Kun i butikk
  Stablestol JEKSEN svart
  999,- /stk.
  Kun i butikk
  Solstol LOMMA svart
  1000,- /stk.
  1399,- /stk.
  Spar 29%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Stablestol BRAVA quickdry grå
  1250,- /stk.
  1699,- /stk.
  Spar 26%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Regulerbar stol UGLEV grå
  1399,- /stk.
  Kun i butikk
  Regulerbar stol SLITE hvit
  1499,- /stk.
  Kun online
  Stol SAKSBORG grå
  1799,- /stk.
  Kun online

  Hagestoler - Plast

  Stol RAVNEBAKKE hvit
  550,- /stk.
  799,- /stk.
  Spar 31%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Stol RAVNEBAKKE mørk grå
  550,- /stk.
  799,- /stk.
  Spar 31%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk

  Sammenleggbare stoler gir ekstra sitteplasser

  Når det er fint vær, bruker mange av oss hagen som en ekstra dagligstue. Derfor er det også viktig at hagemøblene er i god stand, slik at vi sitter behagelig. Stablestoler eller klappstoler er praktisk og plassbesparende når de ikke er i bruk. En klappstol er enkel å sette vekk for oppbevaring. Vi har verandastoler i mange ulike design og materialer. Du finner for eksempel terrassestoler i hardtre, kunsttre, aluminium, petan, plast og stål.

  Kaféstoler kan brukes til mye mer enn bare å settes rundt et hagebord. Du kan for eksempel innrede en hyggelig krok i hagen med to klassiske trestoler, eller lene deg tilbake i en praktisk, regulerbar stol midt på plenen og nyte solen.

  I stedet for stoler kan du også velge en utebenk. En flott trebenk i hagen foran huset skaper en innbydende og hyggelig stemning. 

  Hagestoler til små balkonger og terrasser 

  Uavhengig av hvor stor uteplass du har, så er vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs, og mange av oss liker også å spise under åpen himmel. Utemøbler i god kvalitet er derfor viktig for at man skal kose seg. Finn dine nye balkongstoler eller terrassestoler hos oss og gjør et godt kjøp. Forbered uteplassen din for våren og sommeren med inspirerende ideer og nyheter fra JYSK. Vi har stort utvalg og alltid lave priser på utemøbler til alle typer hager, terrasser og balkonger.  

  Hos JYSK har vi funksjonelle hagemøbler som kombinerer komfort med en stil som passer enhver smak. Les mer om hvordan du skal vedlikeholde hagemøblene dine her.

  Hagestol i resirkulert plast

  Vi jobber aktivt for å kunne tilby våre kunder mer bærekraftige hagemøbler. Nytt av året er at enkelte av våre hagestoler kommer i resirkulert plast fra havet. Les mer om våre tiltak innenfor bærekraft.  

  Våre hagestoler i massivt tre er FSC-merket

  Gi uteplassen det lille ekstra

  Er du på jakt etter et møbel man kan sitte i, men som er mer enn bare en alminnelig hagestol. Da kan en hengestol eller hengekøye være midt i blinken for deg. Hengestolen vil skape blikkfang og bryte opp med de øvrige møblene på terrassen.