Dekk bordet med duk, løper og tøyservietter

Spisestuen er på mange måter hjemmets hjerte. Her samler vi venner og familie til små og store sammenkomster og gode samtaler over spisebordet. Vi har alt du trenger til borddekkingen. Duker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger. Med bordløpere eller en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten at det trenger å koste for mye. 

Velg mellom en klassisk bordduk i tidløst design eller praktiske voksduker, med eller uten mønster. Om du ønsker å vise frem spisebordet ditt anbefaler vi en smal bordløper.

Kombiner gjerne duken med noen fine lys og servietter, eller en elegant vase med friske eller kunstige blomster. Se også vårt utvalg lysestaker og skap en koselig atmosfære rundt bordet.

DUKER TIL ALLE ANLEDNINGER

Det er ingen grenser for når du kan dekke bordet med en duk, både til hverdag og fest. Mange barnefamilier velger å bruke en voksduk i det daglige, fordi det er mer praktisk. I vårt brede sortiment av voksduker har vi både stilige og fargerike duker, som egner seg godt også til bruk ved festlige anledninger. Foretrekker du et stilrent alternativ i grått, hvitt eller sort kan du velge en tekstilvoksduk. Tekstilvoksduken er laget av polyester og bomull og har en sklisikker bakside. Selv om det er en voksduk både ser og føles den som en alminnelig tøyduk.

Elegant borddekking

Venter du gjester og vil dekke et flott bord? Vi har boligtekstiler som vil heve inntrykket. Se vårt store utvalg av bordduker og finn en farge som harmonerer til dine møbler og serviset du skal bruke. Topp duken gjerne med en løper, som skaper en spennende kontrast til bordet. En bordbrikke eller spisebrikke er det neste du skal dekorere med. Her kan du velge mellom flere ulike farger i runde eller rektangulære utførelser. Trenger du nytt bestikk, tallerken, skåler eller serveringsfat så har vi det også.

Du kan skape et staselig inntrykk med å bruke en større dekketallerken og passende dekkeservietter til dekor under selve asjetten. Glem ikke å dekke på med middagsservietter. Alternativt kan du dandere bestikket elegant i en pent brettet stoffserviett, eller lage en lekker kreasjon i glasset.