Bordbrikker og spisebrikker til hverdag og fest

Spisebrikker er perfekt til borddekking, og er en utmerket måte å beskytte spisebordet mot skitt og slitasje. De spiller også en viktig rolle i innredningen, og gjør seg godt når du skal dekke et pent spisebord.

I en travel hverdag hjelper bordbrikker å holde bordet rent og pent ved å samle smuler som enkelt kan kastes i matavfallet. Til middagsbesøk eller spesielle anledninger kan de riktige spisebrikkene være prikken over i'en til bordpynten og flott måte å vise frem din personlige stil. Finn gjerne frem en flott duk eller bordløper og pynt bordet med lys, servietter og annen dekor

Skap en elegant ramme med ensfargede dekkeservietter i klassiske fargetoner eller bli klar for en uformell fest ved å mikse og matche ulike farger og materialer. 

Finn dine favoritter her.

Bordbrikker i ulike former

Hos oss finner du firkantede og runde spisebrikker. Velg mellom en rekke ulike materialer som bomull, polyester, papirgarn, jute og polypropylen. Du finner spisebrikker i spreke og nøytrale farger med ulike design og mønster. Se hele utvalget og finn de spisebrikkene som passer til din smak og ditt bord.

Fra hverdag til fest

Hvis du i hverdagen benytter en voksduk, så er det ingenting i veien for å dekorere bordet med spisebrikker i tillegg. Da kan du skape en mer elegant bordsetting på en rask og effektiv måte.