Voksduker i ulike farger og mønstre

En voksduk er et rimelig og praktisk valg for å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Voksduken er enkel å rengjøre med en fuktig klut dersom et uhell skulle skje. En plastikkduk er dermed ofte et foretrukket valg for barnefamiliene.

En tekstilvoksduk er laget av polyester og bomull og har en sklisikker bakside. Felles for begge typer voksduker er at de kommer i et stort utvalg forskjellige farger og mønstre. Skap vårlig stemning på kjøkkenbordet med en voksduk med bladmønster eller blomstermotiv. Voksdukene våre selges som metervare. Det gjør at du kan tilpasse den lengden du trenger til bordet ditt ,og du betaler ikke mer enn nødvendig, siden prisen regnes i meterpris.

18 produkter
  18 produkter

  VOKSDUKER I FORSKJELLIGE MATERIALER

  Du tenker kanskje at en voksduk primært er ment til hverdagsbruk og ikke til festlige settinger. Men det finnes flere former for voksduker.

  Utover den alminnelige voksduken, som er en plastikkduk med en myk fleece bakside, finnes det også en tekstilvoksduk, som består av polyester og bomull, og ser mer eksklusiv og pen ut til borddekkingen. Kjøp for eksempel en hvit voksduk med blomster, som gir et mer pyntet bord til selskapet og virkelig setter stemningen på borddekkingen. 

  Foretrekker du å bruke en vanlig tøyduk, når bordet skal dekkes til gjestene, kan du med fordel la voksduken ligge, og bruke den som underlag til beskytte bordet, i tilfelle det blir sølt rødvin, kaffe eller lignende. Se også vårt utvalg av duker og tøyservietter.

  VELG EN VOKSDUK SOM PASSER TIL DIN STIL

  En voksduk behøver ikke å kun ha et praktisk formål. Velg en duk som passer inn i din innredning, enten du foretrekker det klassiske eller moderne. 

  Hos JYSK har vi en voksduk til ethvert behov og stil. Vårt utvalg inneholder blant annet grafiske mønstre med skarpe linjer og blomstrete duker med romantiske undertoner.