Voksduker i metervare til hverdag og fest

Bruk en praktisk og rimelig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Voksduken er enkel å rengjøre med en fuktig klut dersom et uhell skulle skje.

En tekstilvoksduk er laget av polyester og bomull og har en sklisikker bakside. Felles for begge typer voksduker er at de kommer i et stort utvalg forskjellige farger og mønstre. Voksdukene våre kommer i meterpris slik at du ikke behøver å betale mer enn nødvendig.

 

28 products
  28 products

  Voksduker - Voksduker

  Voksduk BRESINNA 140cm beige
  40,- /meter
  79,95 /meter
  Spar 50%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Voksduk RAGGMURE 140cm sand
  50,- /meter
  79,95 /meter
  Spar 37%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Voksduk MYRRAPP 140cm klar
  70,- /meter
  Kun i butikk
  Voksduk KRASSE 140cm grå
  79,95/meter
  Kun i butikk
  Voksduk HVITMURE 140cm hvit
  79,95/meter
  Kun i butikk

  Voksduker - Tekstilvoksduker

  Tekstilvoksduk KALKLOK B135 grå
  50,- /meter
  99,- /meter
  Spar 49%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk
  Tekstilvoksduk STORSIPPA B155 hvit
  65,- /meter
  99,- /meter
  Spar 34%
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk

  VOKSDUKER I FORSKELLIGE MATERIALER

  Du tenker kanskje at en voksduk primært er ment til hverdagsbruk og ikke til festlige settinger. Men det finnes flere former for voksduker.

  Utover den alminnelige voksduken, som er en plastikkduk med en myk fleece bakside, finnes det også en tekstilvoksduk, som består av polyester og bomull, og ser mer eksklusiv og pen ut til borddekkingen. Kjøp f. eks en hvit voksduk med blomster, som gir et mer pyntet bord til selskapet.

  Foretrekker du å bruke en vanlig tøyduk, når bordet skal dekkes til gjestene, kan du med fordel la voksduken ligge, og bruke den som underlag til beskytte bordet, i tilfelle det blir sølt rødvin, kaffe eller lignende. Se også vårt utvalg av duker og tøyservietter.

  VELG EN VOKSDUK SOM PASSER TIL DIN BOLIGSTIL

  En voksduk behøver ikke å kun ha et praktisk formål. Velg en duk som passer inn i din innredning, enten du foretrekker det klassiske eller moderne. 

  Hos JYSK har vi en voksduk til ethvert behov og stil. Våres utvalg inneholder både grafiske mønstre med skarpe linjer og blomstrete med romantiske undertoner.