Silkemyke sengesett i sateng

Satengsengesett er også kjent som bomullsateng. Her finner du kvalitetssengetøy i sateng til enkeltdyner, dobbeltdyner, ekstra lange dynetrekk og King Size satengsengesett. Velg mellom ensfargede dynetrekk i flere farger som hvit, blå, grå, sand, gul, rosa, grønn og lilla. Vi har også et stort utvalg sengetrekk med elegante mønster. Er du på jakt etter en mer crispy følelse på dine sengeklær kan du ta en titt på våre sengesett i krepp.

Her kan du lese mer om hvilken størrelse som er riktig for deg. Trenger du en ny dyne til dynetrekket kan du utforske sortimentet her.

26 produkter
  26 produkter

  Sengesett - Sateng

  Sengesett STELLA sateng 140x200cm blå
  300,- /sett
  AVISVARE
  plus
  Sengesett ELLA sateng 140x200cm lilla
  350,- /sett
  AVISVARE
  gold
  Sengesett MARTA sateng 140x200cm blå
  400,- /sett
  AVISVARE
  gold
  Sengesett BARBO sateng 140x200cm sand
  500,- /sett
  AVISVARE
  gold
  Sengesett BARBO sateng 140x200cm taupe
  500,- /sett
  AVISVARE
  gold

  Design og kvalitet

  Drøm deg bort i lekkert sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett i flanell, mens andre foretrekker tynne kreppsengesett eller en myk og glatt variant på dynetrekket. Våre dynesett finnes i mange forskjellige farger, med ruter, striper og ulike mønstre. Finn dine favoritter i vårt brede sortiment, og innred soverommet slik du selv vil.
  Topp sengen med et lekkert sengeteppe som står i stil til øvrige møbler som nattbord og garderobeskap for å få en helhetlig utførelse. 


  Hvilken størrelse skal jeg ha på sengetøyet?

  Størrelsen på sengetøyet avhenger av størrelsen på dynen din. 

  • Alminnelig dyne - 140x200cm
  • Ekstra lang dyne - 140x220cm
  • Dobbeldyne -  200x220cm
  • Ekstra bred dobbeltdyne - 240x220cm