Silkemyke sengesett i sateng

Satengsengesett er også kjent som bomullsateng. Her finner du kvalitetssengetøy i sateng til enkeltdyner, dobbeltdyner, ekstra lange dynetrekk og King Size satengsengesett. Velg mellom ensfargede dynetrekk i flere farger som hvit, blå, grå, sand, gul, rosa, grønn og lilla. Vi har også et stort utvalg sengetrekk med elegante mønster. Er du på jakt etter en mer crispy følelse på dine sengeklær kan du ta en titt på våre sengesett i krepp.

Her kan du lese mer om hvilken størrelse som er riktig for deg. Trenger du en ny dyne til dynetrekket kan du utforske sortimentet her.

Design og kvalitet

Drøm deg bort i lekkert sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett i flanell, mens andre foretrekker tynne kreppsengesett eller en myk og glatt variant på dynetrekket. Våre dynesett finnes i mange forskjellige farger, med ruter, striper og ulike mønstre. Finn dine favoritter i vårt brede sortiment, og innred soverommet slik du selv vil.
Topp sengen med et lekkert sengeteppe som står i stil til øvrige møbler som nattbord og garderobeskap for å få en helhetlig utførelse. 


Hvilken størrelse skal jeg ha på sengetøyet?

Størrelsen på sengetøyet avhenger av størrelsen på dynen din. 

  • Alminnelig dyne - 140x200cm
  • Ekstra lang dyne - 140x220cm
  • Dobbeldyne -  200x220cm
  • Ekstra bred dobbeltdyne - 240x220cm