Laken til alle madrasser og senger

Et laken fungerer som en madrassbeskytter og skal være behagelig å ligge på. 

Vi har lakener i alle størrelser som passer din madrass og dine behov. Velg mellom fasongsydde laken, elastiske stretchlaken, myke jersylaken, enkle flate lakener, vanntette tisselaken, fasonglaken med en elastisk strikk i hjørnene, laken til barnesenger og kappelaken som går helt ned til gulvet og skaper et sengeskjørt. Vi har også overmadrasslaken til overmadrasser og splittlaken som brukes til regulerbare senger.

Se vår lakenguide for å lære meg om de ulike lakentypene.

68 produkter
  68 produkter

  Behagelige laken

  Et laken skal være behagelig å ligge på, det er jo tross alt i kontakt med kroppen gjennom hele natten. Velg et laken med god kvalitet som er slitesterkt og som passer inn i stilen på soverommet ditt.
  Se vårt store utvalg av lakener, stretchlaken, og overmadrasslaken i forskjellige farger og størrelser!

  Forny soverommet med lekkert sengesett

  Drøm deg bort i lekkert sengesett. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre dynesett finnes i mange forskjellige farger, med ruter, striper og ulike mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Vi har også sengeklær til dobbeltdyner.

  Du kan velge mellom sengetøy i flanellglatt stoffkreppsateng, sengetøy til baby, og sengetøy til barn og unge og med mer lekne motiver kjent fra for eksempel Disney.

  Re opp sengen med et flott sengetepper. Finn mer inspirasjon til soverommet her