Beskytt madrassen med tisselaken

JYSK er destinasjonen for alt du trenger til soverommet. Vi er stolte av å presentere vårt brede utvalg av madrassbeskyttere, som passer for deg som ønsker å beskytte din madrass mot væske eller å forlenge levetiden til din madrass. Vi har alt du trenger av tisselaken, madrassbeskyttere og lakenstrammere.

Les gjerne våre råd for pleie og vedlikehold av madrassen.

Hvorfor er madrassbeskyttere viktig?

En madrassbeskytter er essensiell for å forlenge levetiden og å opprettholde komforten til din madrass. Den beskytter mot væsker, støv og allergener. Hos JYSK tilbyr vi et bredt spekter av beskyttelsesmadrasser for ulike behov, også til reisemadrasser. 

Vanntette laken og formsydde laken

Et vanntett laken beskytter madrassen din mot uhell og væske. En madrassbeskytter vil beskytte madrassen din mot svette og andre flekker. Dersom du har en madrass eller overmadrass av memoryskum så er det lurt å benytte et vanntett laken, da memoryskum madrassen ikke kan vaskes.

Se også våre overmadrasser her.

I vårt sortiment finner du alt fra fasongsydde laken som passer perfekt til din madrass, til vanntette madrassbeskyttere som gir ekstra trygghet. Våre produkter er nøye utvalgt for å møte de høyeste standarder, inkludert OEKO-TEX-sertifisering for trygge og miljøvennlige alternativer. 

Vårt løfte om kvalitet og holdbarhet

Hos JYSK forstår vi viktigheten av å investere i produkter som varer lenge. Derfor tilbyr vi ikke bare et bredt utvalg, men også en utvidet garanti på mange av våre madrasser og dyner

Tips for vedlikehold

For å sikre at din madrassbeskytter og madrass forblir i sin gode stand, anbefaler vi regelmessige vedlikeholdsrutiner. Besøk vår blogg for nyttige tips om hvordan du kan ta vare på ditt tilbehør til soverommet
Vi håper denne informasjonen har gjort deg bedre rustet til å velge den rette madrassbeskytteren for deg og dine behov. Hos JYSK ønsker vi å sikre deg netter med mest mulig kvalitetsrik søvn.