Overmadrass gir optimal komfort

En god overmadrass kan være prikken over i-en. En overmadrass øker komforten, forlenger madrassens levetid og kan være et godt alternativ til en ny seng. Husk også madrassbeskytter til sengen din. Madrassbeskytteren har først og fremst et hygienisk formål. Overmadrassen er sengens øverste lag. Den består av en skum- eller latekskjerne med et trekk utenpå. Velg mellom tynne eller tykke overmadrasser. Overmadrassens viktigste funksjon er å øke din individuelle sovekomfort. Du kan kompensere med overmadrassen hvis madrassen din er for hard eller for myk.

Hos JYSK finner du et bredt utvalg av overmadrasser i flere forskjellige størrelser for både barn og voksne. Vi har også overmadrass med splitt som passer godt til regulerbare kontinentalsenger. 
Utforsk sortimentet vårt og finn et godt tilbud.

Lær mer om overmadrasser i vår utfyllende veiledning eller lær mer i vår sengeguide.
 

Overmadrass beskytter madrassen

En overmadrass gir et beskyttende lag over din rammemadrass, springfjærmadrass eller skummadrass. Når du legger en overmadrass på madrassen, holder madrassen lenger på fasongen, og du får samtidig et renere sengemiljø. Overmadrassen suger nemlig opp litt av svetten som du avgir i løpet av natten. At det ikke kommer svette direkte i forbindelse med madrassen bidrar også til at selve madrassen holder lenger.
Hos oss finner du et bredt utvalg av både overmadrasser, til alminnelige og regulerbare senger i flere ulike størrelser.

Ypperste kvalitet

Invester i en god natts søvn. Wellpur overmadrassene fra vårt GOLD sortiment er overmadrasser i ypperste kvalitet. Overmadrassen har en kjerne med memoryskum og er utviklet for å tilpasse kroppens konturer og gi optimal beskyttelse og trykkavlastning. Velg mellom flere ulike tykkelser på overmadrassen. Wellpur overmadrasser kommer i flere ulike mål som passer til både enkeltseng, dobbeltseng og 120 seng.

Se også våre Wellpur puter.