Overmadrass gir optimal komfort

En god overmadrass kan være prikken over i-en. Det finnes forskjellige typer overmadrasser. Vi skiller gjerne mellom madrassbeskytter og overmadrass. Madrassbeskytteren beskytter madrassen og sengetøyet. Den tar vare på madrassen din og kan dermed forlenge levetiden på madrassen. Madrassbeskyttere kan vaskes på 60 grader, noe som forbedrer sovemiljøet ditt. 

Overmadrassen er sengens øverste lag. Den består av en skum- eller latekskjerne med et trekk utenpå. Velg mellom tynne eller tykke overmadrasser i BASIC, PLUS eller GOLD kvalitet. Overmadrassens viktigste funksjon er å øke din individuelle sovekomfort. Du kan kompensere med overmadrassen hvis madrassen din er for hard eller for myk.

Hos JYSK finner du et bredt utvalg av overmadrasser i flere forskjellige størrelser for både barn og voksne. Vi har også overmadrass med splitt som passer godt til regulerbare kontinentalsenger. Utforsk sortimentet vårt og finn et godt tilbud.
Hvis du er i tvil om hvilken overmadrass du burde velge, så tilbyr vi råd og veiledning i butikk, i chatten her på JYSK.no og du finner mer informasjon i vår sengeguide.

28 produkter
  28 produkter

  Madrasser - Overmadrasser

  Madrassbeskytter 90x200 PLUS T25 DREAMZONE
  275,- /stk.
  549,- /stk.
  Spar 50%
  plus
  Kun online
  Overmadrass 75x200 GOLD T30 prikker WELLPUR
  640,- /stk.
  AVISVARE
  gold
  Kun online
  Overmadrass 90x200 GOLD T15 DREAMZONE
  750,- /stk.
  1499,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Kun online
  Overmadrass 75x200 GOLD T70 DREAMZONE
  1000,- /stk.
  2499,- /stk.
  Spar 60%
  gold
  Så lenge lageret rekker
  Kun i butikk

  Overmadrass og tisselaken beskytter madrassen

  En overmadrass gir et beskyttende lag over din rammemadrass, springfjærmadrass eller skummadrass. Når du legger overmadrassen på madrassen, holder madrassen lenger på fasongen, og du får samtidig et renere sovemiljø. Overmadrassen suger nemlig opp litt av svetten som du avgir i løpet av natten. At det ikke kommer svette direkte i forbindelse med madrassen bidrar også til at selve madrassen holder lenger.

  Du kan også beskytte madrassene dine med madrassbeskyttere, som er tynnere enn overmadrasser og som har elastiske stropper i hjørnene. Madrassbeskytterne festes til madrassen med stroppene, men kan lett tas av og vaskes. Hos oss finner du et bredt utvalg av både overmadrasser, overmadrasser til regulerbare senger og madrassbeskyttere i flere ulike størrelser.

  Ypperste kvalitet

  Invester i en god natts søvn. Wellpur overmadrassene fra vårt GOLD sortiment er overmadrasser i ypperste kvalitet. Overmadrassen har en kjerne med memoryskum og er utviklet for å tilpasse seg kroppen din og gi optimal beskyttelse og trykkavlastning. Velg mellom flere ulike tykkelser på overmadrassen. Wellpur overmadrasser kommer i flere ulike mål som passer til både enkeltseng, dobbeltseng og 120 seng. 

  Se også våre Wellpur puter.