Komfortable og slitesterke barnemadrasser

Søvn er en viktig faktor for energi og humør i det daglige. Det gjelder ikke minst for barn. Barn utvikles både mentalt og fysisk når de sover. Derfor trenger de optimale vilkår for en god natts søvn.

Når du skal velge riktig barnemadrass, bør du ha både komfort og holdbarhet i tankene. Les om vår madrassgaranti. Barnemadrasser skal tåle å bli brukt, samtidig som de skal gi barnet optimal støtte. Nedenfor finner du barnemadrasser i 60x120 cm og 70x140 cm i ulike tykkelser og fastheter. Til sprinkelseng er passer en madrass med målene 60x120 cm.


Vi har også fine sengesett til de små, se hele utvalget her.

3 produkter
    3 produkter

    Barnemadrasser som tåler å bli brukt

    Vi har barnemadrasser i flere forskjellige modeller. Du kan blant annet få madrasser til barn fra merkene WELLPUR og DREAMZONE.

    Alle madrasser til barn består av en form for skum, som gir komfort og støtter barnets kropp under søvnen. Dessuten fås barnemadrasser i forskjellige størrelser, slik at de følger barnets naturlige vekst.

    Barnet ditt kan eventuelt ha behov for et beskyttende tisselaken. Et tisselaken sørger for at madrassen beskyttes mot ufrivillig vannlating, samtidig som barnets søvn ikke blir forstyrret.