PRAKTISK TILBEHØR TIL RENGJØRING AV HJEMMET

De fleste av oss liker å ha det rent og pent rundt oss, men det kan være litt tiltak å sette i gang med storrengjøring. Med riktig tilbehør går husvasken som en lek. Vi har et stort utvalg av rengjøringsartikler som oppvaskkluter, engangskluter, feiebrett, svamper, vaskebøtte og opvaskebalje.

For ikke å glemme klesvasken. Fyll opp vaskerommet med nødvendig tilbehør som klesklyper, vaskepose og tørkeballer. Se også vårt store utvalg av skittentøyskurver.

Du finner alt du trenger til rengjøringen hos JYSK.

 

  Husholdning - Husholdningsvarer

  Utstyr til vindusvasken

  Det er deilig når vårsolen kommer. Men da ser man også at det er på tide med en real vindusvask. Med et vindusvaskesett og en bøtte er du godt utstyrt for å ta fatt på oppgaven. Tørk gjerne over med en ren og tørr  oppvaskklut for å unngå skjolder. 

  En sprayflaske - flere bruksområder

  En sprayflaske er meget allsidig. Du kan bruke den med vann i til å dusje plantene dine, eller kjøle ned deg selv på en varm sommerdag. 

  Eller fyll flasken med egen klorblanding slik at det enkelt for deg å rengjøre når dere har fått omgangssyke. Spray over alle kontaktflater jevnlig. Og tørk av med en ren klut. Husk: Merke flasken slik at du til enhver tid vet hva du har på den. 

  Orden på vaskerommet

  Er du så heldig å ha et vaskerom eller en bod så har du alltid et sted hvor du kan oppbevare svamper, kluter, vaskebøtte og annet rengjøringstilbehør. Det er alltid godt å ha noen rene vaskekluter i bakhånd, eller et ekstra sett klesklyper.