PRAKTISK TILBEHØR TIL RENGJØRING AV HJEMMET

Hos oss finner du et stort utvalg av praktisk tilbehør til hjemmet. De fleste av oss liker å ha det rent og pent rundt oss, men det kan være litt tiltak å sette i gang med storrengjøring. Med riktig tilbehør går husvasken som en lek. Vi har et stort utvalg av rengjøringsartikler som oppvaskkluter, engangskluter, svamper, feiebrett, vaskebøtte og oppvaskebalje.

For ikke å glemme klesvasken. Fyll opp vaskerommet med nødvendig tilbehør som tørkestativ, klesklyper, vaskepose og tørkeballer. Se også vårt store utvalg av skittentøyskurver. Trenger du lesebriller eller en paraply? Ja, da har vi det også. 

Du finner alt du trenger til rengjøringen og annet praktisk og hverdagslig tilbehør hos JYSK.

36 produkter
  36 produkter

  Utstyr til vindusvasken

  Det er deilig når vårsolen kommer. Men da ser man også at det er på tide med en real vindusvask. Med et vindusvaskesett og en bøtte er du godt utstyrt for å ta fatt på oppgaven. Tørk gjerne over med en ren og tørr oppvaskklut eller praktiske mikrofiberkluter for å unngå skjolder. 

  En sprayflaske - flere bruksområder

  En sprayflaske er meget allsidig. Du kan bruke den med vann i til å dusje plantene dine, eller kjøle ned deg selv på en varm sommerdag. 

  Eller fylle en egen flaske med klorblanding slik at det enkelt for deg å rengjøre dersom dere skulle få omgangssyke. Spray over alle kontaktflater jevnlig. Og tørk av med en ren klut. Husk: Merke flasken slik at du til enhver tid vet hva du har på den. 

  Orden på vaskerommet

  Er du så heldig å ha et vaskerom eller en bod så har du alltid et sted hvor du kan oppbevare støvkost, feiekost, kluter, vaskebøtte og annet rengjøringstilbehør. Det er alltid godt å ha noen rene vaskekluter i bakhånd, eller et ekstra sett med klesklyper.
  Ikke undervurder nytten av en praktisk nuppefjerner, klesrulle til å fjerne støv og hår fra klærne og en vaskepose til separat vask av for eksempel BH med spiler og eller mer delikate tekstiler som skal vaskes. 

  Reduserer bruken av engangsplast

  Hos JYSK står bærekraft høyt på agendaen, og vi jobber mot spesifikke mål for å gjøre vårt selskap mer bærekraftig slik at våre kunder kan være med å ta enkle miljøvennlige valg for fremtiden.
  Ved utgangen av 2022 sluttet vi å distribuere engangs plastposer til våre butikker. Dette har vi gjort som et miljøtiltak for å redusere bruken av engangsplast i samfunnet. Vi tilbyr handlenett og MY BLUE BAG, som er et godt alternativ til den tidligere plastposen. Fordelene med et handlenettet er at de er mer slitesterke enn tradisjonelle plastposer, og kan derfor gjenbrukes flere ganger.