Tilbehør til rengjøring, klesvask og oppvask

Det er visse ting som er uunngåelige for å kunne vaske tøy og gjøre rent hjemme. En vaskepose til delikate tekstiler, tørkeballer til tørketrommelen samt klesklyper og tørkestativ til klesvasken er godt å ha. 

Når du skal rengjøre hjemmet og ta oppvasken finner du alt det du skal bruke her - feiebrett, bøtter, sprayflaske, vindusvasker og oppvaskbalje. Kjøp også klesruller med klistrepapir i god kvalitet, som kan fjerne støv, lo og hår fra tøyet, møbler og gardiner.

Se også våre tørkestativer og vårt store utvalg av dekorative og praktiske skittentøyskurver her. 

Les også: Slik vasker du de nye håndlklærne dine.

15 produkter
    15 produkter

    Riktig tilbehør motiverer til rengjøring

    Et rent og ryddig hjem kan skape en følelse av ro, balanse og trivsel i hverdagen. Det beste av alt er at daglig renhold kan være en enkel og tilfredsstillende oppgave når man har det riktige utstyret på plass.

    Ta deg tid til å rydde og organisere hjemmet ditt. En liten innsats hver dag kan ha stor innvirkning på ditt generelle velvære. Finn en rutine som passer deg og gjør det til en vane å ta deg tid til å ta vare på hjemmet ditt.

    Husk at rengjøring ikke bare handler om å fjerne skitt og rot, det handler også om å skape et rom for deg selv og dine kjære hvor dere kan slappe av, være kreative og vokse sammen. Så finn frem i vaskekluten, støvkosten, vaskebøtta, feiebrettet, sprayflasken og teppebankeren og brett opp armene. Riktig tilbehør gjør rengjøring hjemme til en enkel, tilfredsstillende og inspirerende oppgave. Kanskje blir du overrasket over hvor mye glede og lykke det kan bringe inn i livet ditt.