Hverdagsartikler du ikke kan klare deg uten

Det finnes mye praktisk tilbehør som kan lette din hverdag. Handlenett, flytteposer og lesebriller er noen av disse. Det er også lurt å ha et skohjern og en paraply eller to lett tilgjengelig i entreen. Vi har et stort utvalg nyttig hverdagstilbehør til faste lav priser.

Ved utgangen av 2022 sluttet vi i JYSK å distribuere engangsplastposer til våre butikker. Dette har vi gjort som et miljøtiltak for å redusere bruken av engangsplast i samfunnet. Vi tilbyr handlenett og MY BLUE BAG, som er et godt alternativ til den tidligere plastposen.  Fordelene med et handlenettet er at de er mer slitesterke enn tradisjonelle plastposer, og kan derfor gjenbrukes flere ganger. En større oppbevaringsbag er også ypperlig til lagring av sko og klær mellom sesonger, hvis ikke du har plass til å benytte plastbokser og esker

Vi har også et stort utvalg av rengjøringsartikler som oppvaskkluter, feiebrett, støvkoster og svamper, samt vaskebøtte og oppvaskebalje. Se også vårt store utvalg av skittentøyskurver.

Du finner alt du trenger av husholdningsvarer hos JYSK.

9 produkter
    9 produkter