Lamper og dekorasjonsbelysning til alle rom

Er du på jakt etter den perfekte taklampe eller en dekorativ lysslynge? Lamper spiller en avgjørende rolle for stemningen i et rom. Derfor burde du tenke over hva slags atmosfære du ønsker at lampene og lyset skal skape. For eksempel vil en pendellampe som henger over spisebordet gi en følelse av samvær og fellesskap, mens dekorasjonsbelysning, som en lanterne i bambus, lyskjeder og fargerike LED-lys striper, vil skape et innbydende og lekent uttrykk.

Vi har også et stort utvalg av bordlamper, taklamper, gulvlamper, dekorativ belysning og separate lyspærer. Dette gjør at du garantert vil finne lampene og lyskildene som passer til ditt hjem, din stil og dine behov.

Tips: Ved å plassere et speil bak en lampe vil lyset reflekteres inn i rommet og få det til å fremstå større enn det egentlig er.

46 produkter
  46 produkter

  Belysning - Lyspærer/batterier

  LED-pære TORE E27 G80 120 lumen
  LED-pære TORE E27 G80 120 lumen
  40,- /stk.
  LED-pære HERBERT E27 G45 470 lumen
  40,- /stk.
  Nyhet
  LED-pære HERBERT E14 G45 470 lumen
  40,- /stk.
  Nyhet
  LED-pære HERBERT E27 470 lumen
  LED-pære HERBERT E27 470 lumen
  45,- /stk.
  Nyhet
  LED-pære HERBERT E27 806 lumen
  LED-pære HERBERT E27 806 lumen
  45,- /stk.
  Nyhet

  FINN DEN RETTE BELYSNING FOR DITT HJEM

  Lamper til mindre rom: Har du et lite rom er det viktig at du får lyst opp rommet ordentlig. En god belysning, som når helt ut i hjørnene, er med på å skape en større romfølelse. Du har derfor bruk for lamper som gir rikelig med lys uten å ta for mye plass. Velg derfor en lampe med et minimalistisk uttrykk, da den ikke vil ta opp for mye oppmerksomhet og plass i rommet. Det kan for eksempel være lamper i dempede farger som sort, hvit eller grå. En bordlampe i vinduskarmen, eller en vegglampe på en hylle kan være en god løsning til å få lys ut i hjørnene uten å ta gulvplass. Eller en smal stålampe som kan på plass i et hjørne i rommet. 

  Belysning til store rom: Skal du innrede et større rom så er mulighetene mange. Store rom krever ofte mer enn bare en lampe. Benytt anledningen til å vise frem din personlige stil.

  En stor pendellampe over for eksempel spisebordet kan kombineres med en bordlampe på skjenken eller en gulvlampe ved lenestolen. Du kan velge å holde deg til én lampe som skiller seg ut, eller gå all-in på lamper i spennende materialer og former. Bordlamper i bambus eller med skulpturelle former gir et moderne uttrykk og fanger blikket. Se vårt utvalg av lamper her.

  Arbeidslamper og godt leselys

  Om du liker å lese bok på sengen, eller har en fast lesekrok i stuen er godt leselys viktig for at øynene ikke skal trenge å overanstrenge seg unødig. Det samme gjelder ved studieplassen på ungdomsrommet eller på hjemmekontoret. 

  Lyspærer og batterier

  Vi tilbyr også separate lyspærer til alle våre lamper. Dekorasjonsbelysning trenger gjerne batterier. Vi har både lithium batterier, AA og AAA batterier, i tillegg til oppladbare batterier. 

  Les om energimerking på lyskilder her.

  Fargerik lysmagi og stjernelampe

  Med fargerike LED-lys striper kan du tilføre rommet farge etter humøret ditt. For barn og ungdom er disse superpopulære og tilnærmet et must på gamingrommet. 

  Hvis du vil skape enda mer magi med lys kan stjernelampen KARLO være midt i blinken for deg. Dette er en nett lampe med galaxy light som skaper en illusjon av stjernehimmel innendørs. På mange måter er dette en modernisering av den gode gamle disco kulen.

  Selv om KARLO ikke er stor, gir den god spredning i lyset og passer godt inn på både filmrommet, stuen eller barnerommet.