Lamper og dekorative LED lys til alle rom

Er du på jakt etter den perfekte taklampe, bordlampe eller en dekorativ lysslynge? Lamper spiller en avgjørende rolle for stemningen i et rom. Derfor burde du tenke over hva slags atmosfære du ønsker at lampene og lyset skal skape. For eksempel vil en pendellampe som henger over spisebordet gi en følelse av samvær og fellesskap, mens dekorasjonsbelysning, som en lanterne i bambus eller en fargerik led lyslenke, vil skape et innbydende og lekent uttrykk.

Vi har også et stort utvalg av bordlamper, taklamper, gulvlamper, dekorativ belysning og separate lyspærer. Dette gjør at du garantert vil finne lampene og lyskildene som passer til ditt hjem, din stil og dine behov.

Tips: Ved å plassere et speil bak en lampe vil lyset reflekteres inn i rommet og få det til å fremstå større enn det egentlig er.

Finn den rette belysning for ditt hjem

Lamper til mindre rom: Har du et lite rom er det viktig at du får lyst opp rommet ordentlig. En god belysning, som når helt ut i hjørnene, er med på å skape en større romfølelse. Du har derfor bruk for lamper som gir rikelig lys uten å ta for mye plass. Velg derfor en lampe med et minimalistisk uttrykk, da den ikke vil ta opp for mye oppmerksomhet og plass i rommet. Det kan for eksempel være lamper i dempede farger som sort, hvit eller grå. En bordlampe i vinduskarmen, eller en vegglampe på en hylle kan være en god løsning til å få lys ut i hjørnene uten å ta gulvplass. Eller en smal stålampe som kan på plass i et hjørne i rommet. 

Belysning til store rom: Skal du innrede et større rom så er mulighetene mange. Store rom krever ofte mer enn bare en lampe. Benytt anledningen til å vise frem din personlige stil.

En stor pendellampe over for eksempel spisebordet kan kombineres med en bordlampe på skjenken eller en gulvlampe ved lenestolen. Du kan velge å holde deg til én lampe som skiller seg ut, eller gå all-in på lamper i spennende materialer og former. Bordlamper i bambus eller med skulpturelle former gir et moderne uttrykk og fanger blikket. Se vårt utvalg av lamper her.

Arbeidslamper og godt leselys

Om du liker å lese bok på sengen, eller har en fast lesekrok i stuen er godt leselys viktig for at øynene ikke skal trenge å overanstrenge seg unødig. Det samme gjelder ved studieplassen på ungdomsrommet eller på hjemmekontoret. 

Husk lyspære og batteri

Vi tilbyr også separate lyspærer til alle våre lamper. Dekorasjonsbelysning trenger gjerne batterier. Vi har både lithium-batterier, AA og AAA batterier, i tillegg til oppladbare batterier. 

Les om energimerking på lyskilder her.

Fargefest med led lyslenke eller stjernelampe

Med en led lyslenke med farger kan du tilføre rommet farge etter humøret ditt. For barn og ungdom er disse superpopulære og tilnærmet et must på gamingrommet. 

Hvis du vil skape enda mer magi med lys kan stjernelampen KARLO være midt i blinken for deg. Dette er en nett lampe med galaxy light som skaper en illusjon av stjernehimmel innendørs. På mange måter er dette en modernisering av den gode gamle diskokulen.

Selv om KARLO ikke er stor, gir den god spredning i lyset og passer godt inn på både filmrommet, stuen eller barnerommet.