Lamper og dekorlys til hjemmet

Lamper spiller en avgjørende rolle for stemningen i et rom. Derfor burde du tenke over hva slags atmosfære du ønsker at lampene og lyspærene skal skape. For eksempel vil en pendellampe som henger over spisebordet gi en følelse av samvær og fellesskap, mens dekorasjonsbelysning, som lyskjeder og fargerike LED-lys striper, vil skape et innbydende og lekent uttrykk.

Vi har også et stort utvalg av bordlamper, taklamper, bordlamper, gulvlamper, og dekorativ belysning. Dette gjør at du garantert vil finne lampene som passer dine rom, din stil og dine behov.

Tips: Ved å plassere et speil bak en lampe så vil lyset gjenspeiles inn i rommet og få det til å fremstå større enn det egentlig er.

  FINN DEN RETTE BELYSNING FOR DITT HJEM

  Lamper til mindre rom: Har du et lite rom er det viktig at du får lyst opp rommet ordentlig. En god belysning, som når helt ut i hjørnene er med på å skape en større romfølelse. Du har derfor bruk for lamper, som gir masse lys uten å ta for mye plass. Velg derfor lamper med et minimalistisk uttrykk, da de ikke vil ta opp for mye plass i rommene. Det kan for eksempel være lamper i dempede farger som sort, hvit eller grå. En bordlampe i vinduskarmen eller en vegglampe på en hylle kan være en god løsning til å få lys ut i hjørnene uten å ta gulvplass.

  Belysning til store rom: Skal du innrede et større rom så er mulighetene mange. Store rom krever ofte mer enn en lampe. Benytt anledningen til å vise frem din personlige stil.

  En stor pendellampe over for eksempel spisebordet kan kombineres med en bordlampe på skjenken eller en gulvlampe ved lenestolen. Du kan velge å holde deg til én lampe som skiller seg ut – eller gå all-in på lamper i spennende materialer og former. Bordlamper i bambus eller med skulpturelle former gir et moderne uttrykk og fanger blikket. Se vårt utvalg av lamper her.

  Arbeidslamper og godt leselys

  Om du liker å lese bok på sengen, eller har en fast lesekrok i stuen er godt leselys viktig for at øynene ikke skal trenge å overanstrenge seg unødig. Det samme gjelder ved studieplassen på ungdomsrommet eller på hjemmekontoret. 

  Lyspærer og batterier

  Vi tilbyr også lyspærer til alle våre lamper. Dekorasjonsbelysning trenger gjerne batterier. Vi har både lithium batterier, AA og AAA batterier, i tillegg til oppladbare batterier. 

  Les om energimerking på lyskilder her.