Lys opp hverdagen med lamper fra JYSK

Belysning spiller en avgjørende rolle for stemningen i et rom. Derfor burde du tenke over hva slags atmosfære du ønsker at lampene og lyspærene skal skape. For eksempel vil en pendellampe som henger over spisebordet gi en følelse av samvær og fellesskap mens dekorasjonsbelysning, som lyskjeder og lysbokser, vil skape et innbydende og lekent uttrykk.

Vi har et stort utvalg av bordlamper, taklamper, bordlamper, gulvlamper, pendellamper og dekorativ belysning. Dette gjør at du garantert vil finne lampene som passer dine rom, din stil og dine behov.

Tips: Ved å plassere et speil bak en lampe så vil lyset gjenspeiles inn i rommet og få det til å fremstå større enn det egentlig er.

  FINN DEN RETTE BELYSNING FOR DITT HJEM

  Alt ettersom du bor stort eller smått er det noen overveielser, som du kan ta i forhold til innredning og belysning. JYSK har et stort utvalg av ulike typer belysning som lyskjeder, lightbox, led lys, bordlamper, pendler, vegglamper og gulvlamper, så det finnes noe for enhver smak - og til ethvert hjem.

  LAMPER TIL DET MINDRE HJEMMET

  Bor du smått eller har du mange mindre rom, så er det viktig, at du får lyst rommene helt opp. En god belysning, som når helt ut i hjørnerne er med på å skape en større romfølelse. Du har derfor bruk for lamper, som gir masse lys uten å ta for mye plass. Velg derfor lamper med et minimalistisk uttrykk, da de ikke vil ta opp for mye plass i rommene. Det kan for eksempel være lamper i dempede farger som sort, hvit eller grå. En bordlampe i vinduskarmen eller en vegglampe på en hylle kan være en god løsning til å få lys ut i hjørnene uten å ta gulvplass.

  BELYSNING TIL STORE ROM

  Bor du dermed i et større hjem, så er mulighetene mange. Store rom krever ofte mere enn en lampe, så bruk derfor muligheten for flere lamper til å vise frem din personlige stil. En grønn, blå eller rød lampe vil tilføre ditt hjem et personligt uttrykk.

  En stor pendellampe over for eksempel spisebordet kan kombineres med en bordlampe på skjenken eller en gulvlampe ved lenestolen. Du kan velge å holde deg til én lampe som skiller seg ut – eller gå all-in på lamper i spennende materialer og former. Pendellamper i bambus eller med et moderne formudtrykk vil være interessant for øyet. Se vårt utvalg av lamper her.