Tvbord for alle hjem til lave priser

Det riktige TV-bordet gjør det enda hyggeligere å samles i sofaen eller godstolen foran TV. Med en flott TV-benk blir ikke TV`en kun en nødvendighet, men også en del av innredningen og en samlingsplass i hjemmet. Velg mellom smale og brede benker flere ulike farger som sort, hvit, grå og eik. Vi har også mediamøbler med spiler, høyglanset finish eller underskap. Det er enkelt å finne et møbel som passer til din stue i vårt brede sortiment. 

Vil du ha en åpen mediabenk, eller vil du ha en benk med skapdører du kan lukke for å skjule spillkonsoller, kabler og andre ting du oppbevarer i TV-møbelet ditt? Flere av modellene våre har egne hyller med god plass til fjernkontroll, lydplanke, høyttalere og annet elektronisk utstyr. Flere av TV-møblene våre har underskap, skuffer og rom med dører slik at du kan få gjemt bort de tingene som sjeldent brukes.

I vårt store utvalg nedenfor er det enkelt å finne TV-benken som både passer dine behov.

Integrer TV-en din i stueinnredningen

TV-en for mange en uunnværlig del av stuen. Samtidig kan en TV i stuen være vanskelig til å fungere som en naturlig del av innredningen i rommet. Du kan velge å la TV-en fungere som et blikkfang i rommet eller forsøke å skjule den. Uansett hva dine preferanser er, så er det flere gode muligheter til å integrere TV-en i stueinnredningen.

Les hvordan du kan gjøre TV-en til en del av stueinnredningen her.

Er du på jakt etter en smalere benk til avlastning av andre ting enn din tv kan du gjerne ta en titt på våre konsollbord.

Skap orden med en funksjonell TV-benk

En tvskjenk hjelper til med å skape ro og orden i stuen din. Her kan du lagre ledninger, spillkonsoller osv. Mange av våre mediabord har gode oppbevaringsmuligheter. Du kan innrede med noen små kurver i hyllene for ekstra oppbevaring. Det vil gi deg en enkel og god oversikt over tingene dine.

Møbler til hjemmet

Flere av våre tvbord er en del av en større møbelserie som for eksempel TRAPPEDAL eller EGELEV. På den måten kan du gi hjemmet ditt et helhetlig uttrykk. Men det kan også være gøy å leke seg i innredningen med større kontraster i materialene og formene på møblene.

Kanskje foretrekker du en klassisk tvbenk i heltre? Eller passer det best med en stereobenk i et moderne og minimalistisk design med rette linjer og slette overflater?

Med et stort utvalg har du friheten til å velge, og muligheten til å la din personlige stil vises i interiøret.