Konsollbord for dekorativ oppbevaring

Et avlastningsbord, som et sminkebord eller et konsollbord, er et praktisk møbel som ikke opptar mye plass da de gjerne er smale, og dermed passer godt inn i de fleste rom, og også på små flater.

Suppler dine entremøbler med et praktisk konsollbord i inngangspartiet, slik at du alltid har en fast plass til nøkler og andre ting du vil ha tilgjengelig når du skal ut av døren. Innred gjerne også med kurver for ekstra orden og system. Konsollbordene kommer i ulike stiler og design, i farger som hvit, sort eller tre. Flere av bordene har hyller eller skuffer for praktisk oppbevaring. 

Gi konsollbordet et personlig preg ved å pynte opp med elementer som stearinlys, blomster, pyntegjenstander, lamper eller noe annet dekor du foretrekker. Avhengig av hva du plasserer på bordet, kan du gi stuen, entreen eller soverommet den stilen du ønsker.

Praktiske og dekorative avlastningsbord

Konsollbordet fungerer som et lite avlastningsbord, gjerne plassert langs veggen. Det tar ikke opp mye plass, men kan gi innredningen i et rom et helt nytt liv. Konsollbordet kan skape en hyggelig atmosfære, og er et praktisk møbel, da de gjerne er smale og passer derfor inn de fleste steder. Konsollbordet kan benyttes i stede for, eller i tillegg til, et blomsterbord eller en pidestall for å heve ting fra gulvet og skape en spennende komposisjon i innredningen.

Velg mellom fine avlastningsbord i minimalistisk, moderne og klassisk stil i materialer som blant annet bambus eller stål, for å nevne noen. Flere av konsollbordene du finner hos JYSK har hyller med plass til kurver, som gjør bordet til en enkel og dekorativ oppbevaringsløsning.

Tips: Et konsollbord med speil kan brukes som et elegant sminkebord.

Kom innom din lokale JYSK butikk, eller utforsk vår hjemmeside. Du finner helt sikkert et konsollbord, som vil passe godt inn sammen resten av møblene i hjemmet ditt. Her kan du lese mer om tips og inspirasjon til hvordan du kan innrede hjemmet ditt!