Konsollbord til alle hjemmets rom

Et avlastningsbord, også kalt sminkebord eller konsollbord er smale bord som ikke opptar mye plass og dermed passer godt inn i de fleste rom. Det er praktisk å ha et konsollbord i entreen slik at du alltid har en fast plass til nøkler og andre ting du vil ha tilgjengelig når du skal ut av døren. Våre avlastningsbord kommer i minimalistisk stil og med praktiske oppbevaringsløsninger som skuffer og hyller.

Konsollbord oppmuntrer til å skape sitt eget personlige preg ved å legge til dekorative elementer som stearinlys, blomster, tilbehør, pyntegjenstander, lamper eller noe helt annet. Avhengig av hva du plasserer på bordet, kan du gi stuen, entreen eller soverommet den stilen du ønsker.

 

    DEKORATIVE AVLASTNINGSBORD

    Et konsollbord fungerer som et lite avlastningsbord gjerne plassert langs veggen. Det tar ikke opp mye plass, men kan gi innredningen i et rom helt nytt liv. Konsollbordet skaper en hyggelig atmosfære, og er praktiske da de er smale og passer derfor inn de fleste steder. Flere av konsollbordene du finner hos JYSK, har skuffer eller plass til kurver, og dermed er konsollbordene også en praktisk oppbevaringsmulighet.

    Bordene inviterer til at du skaper ditt eget personlige preg, for eksempel med lys, blomster, accessories, lanterner eller noe helt annet. Hos JYSK finner du konsollbord i fargene tre, hvit og sort. Avhengig av, hva du velger å sette på bordet, kan du gi din stue, gang eller soverom den stilen du ønsker. Bruk også et konsollbord med speil som et elegant sminkebord.

    Kom innom din lokale JYSK butikk, eller utforsk vår hjemmeside – du finner helt sikkert et konsollbord, som vil sette prikken over i’en i hjemmet ditt.