Vakre og praktiske plisségardiner

En plisségardin er en moderne og elegant gardinløsning for å holde lys ute, eller skjerme innsynet fra naboene, og kan være et godt alternativ til den tradisjonelle rullegardinen eller alminnelige gardiner. Plisségardiner tar svært liten plass, og når de trekkes ned er gardinen vakker og dekorativ å se på.

Velg mellom plisségardiner som er lysfiltrerende og gir rommet et dust og behagelig lys, eller plisseer som er lystette. Våre foldegardiner kommer i fargene sort, hvit eller grå. Plisségardinene kan kortes ned i bredden. Utforsk vårt utvalg og finn et godt tilbud. Velg mellom plisse med snor, eller gå for snorløse “up and down” plisségardiner. 

14 produkter
  14 produkter

  Foldegardiner til vinduene dine

  Leter du etter et alternativ til tradisjonelle rullegardiner eller persienner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, et smart valg. En foldegardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Det som gjør plisségardinene ekstra anvendelige er at de enkelt kan justeres i bredden slik at de passer til vinduet ditt.  

  Finn mer gardin inspirasjon.

  Finn riktig størrelse på plisségardinet

  Våre plissegardiner kommer i mange ulike bredder og lengder. Velg mellom lengder på 130, 140, 160, 210 og 220 cm avhengig av hvilken modell du går for. 

  Når det kommer til bredden på plissegardinet kan du velge mellom flere ulike bredder fra 60 til 140 cm. I tillegg kan de fleste av våre plissegardiner avkortes i bredden med 5 til 6,5 cm på hver side, noe som gjør det meget fleksibelt og mulig for deg å finne et optimalt mål og en løsning for solskjerming som passer til ditt vindu.