Lystette og lysdempende plisségardiner

En plisségardin er en moderne og elegant gardinløsning for å holde lys ute, eller skjerme innsynet fra naboene, og kan være et godt alternativ til den tradisjonelle rullegardinen eller alminnelige gardiner. Plisségardiner tar svært liten plass, og når de trekkes ned er gardinen vakker og dekorativ å se på.

Plissègardiner med blending er et effektivt valg for soverommet eller barnerommet, da det stenger alt lys ute og legger til rette for god søvn. Hos JYSK finner du både lystette og dempende plisségardiner i sort, grått og hvitt. Vi har også lysfiltrerende plissegardin i vårt brede sortiment. De fleste av våre blendende plisségardiner kan forkortes i bredden.

Finn mer inspirasjon om innredning og styling av dine vinduer her.

Style vinduet med plissègardiner

Plisségardiner er ikke bare vindusdekor, det er en subtil fusjon mellom praktisk funksjon og estetisk eleganse, og en enkel måte å transformere ethvert rom. Med sine myke trekkspill-folder tilfører de en tidløs eleganse og skaper en atmosfære av ro og balanse. Disse gardinene tilpasser seg enkelt ethvert interiør, fra moderne til klassisk.

Plissegardiner er ikke bare estetisk tiltalende, de gir også kontroll over lysinnslipp, slik at du kan skape den perfekte stemningen i rommet. La dem være den elegante rammen rundt ditt daglige liv og løfte innredningen til nye høyder med praktisk og vakker vindus-styling.

Opp og ned foldegardiner

Leter du etter et alternativ til tradisjonelle rullegardiner eller persienner er plisse, eller trekkspillgardiner, et smart valg. En foldegardin med up and down funksjon er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Disse kan heves og senkes både fra toppen og bunnen. Det betyr at du kan skape en perfekt balanse mellom lys og privatliv i hjemmet.  

Tilpass plisségardinet til ditt vindu

Våre plissegardiner kommer i mange ulike bredder og lengder. Velg mellom lengder på 130, 140, 160, 210 og 220 cm avhengig av hvilken modell du går for. 

Når det kommer til bredden på plissegardinet kan du velge mellom flere ulike bredder fra 60 til 140 cm. I tillegg kan de fleste av våre plissegardiner avkortes i bredden med 5 til 6,5 cm på hver side, noe som gjør det meget fleksibelt og mulig for deg å finne et optimalt mål og en løsning for solskjerming som passer til ditt vindu.