Lysfiltrerende plisségardiner som skjermer innsyn

Med lysfiltrerende plissegardiner hindrer du innsyn, samtidig som du slipper inn det naturlige dagslyset. En plisségardin er en moderne og elegant gardinløsning som kan være et godt alternativ til en tradisjonell rullegardin eller vanlige gardiner. Plisségardiner tar svært liten plass, og når de trekkes ned er gardinen vakker og dekorativ å se på.

Våre daylight plissegardiner kommer i grått og hvitt, både som vanlige varianter og med justerbare opp og ned plisse uten snor. Disse kan heves og senkes både fra toppen og bunnen. Det betyr at du kan skape en perfekt balanse mellom lys og privatliv i hjemmet. Velg mellom ulike størrelser som passer ditt vindu, utforsk vårt store utvalg her. 

Ønsker du å mørklegge rommet fullstendig kan en plissegardin med blending er et godt valg. 

Finn en størrelse som passer til ditt vindu

Våre foldegardiner kommer i mange ulike bredder og lengder. Velg mellom lengder på 130, 140, 160, 210 og 220 cm avhengig av hvilken modell du går for. 

De fleste av våre plissegardiner avkortes i bredden med 5 til 6,5 cm på hver side, noe som gjør det meget fleksibelt og mulig for deg å finne et optimalt mål og en løsning for solskjerming som passer til ditt vindu.