Lysfiltrerende plisségardiner som skjermer innsyn

Med lysfiltrerende plissegardiner hindrer du innsyn, samtidig som du slipper inn det naturlige dagslyset. En plisségardin er en moderne og elegant gardinløsning som kan være et godt alternativ til en tradisjonell rullegardin eller vanlige gardiner. Plisségardiner tar svært liten plass, og når de trekkes ned er gardinen vakker og dekorativ å se på.

Våre daylight plissegardiner kommer i grått og hvitt, både som vanlige varianter og med justerbare opp og ned plisse uten snor. Disse kan heves og senkes både fra toppen og bunnen. Det betyr at du kan skape en perfekt balanse mellom lys og privatliv i hjemmet. Velg mellom ulike størrelser som passer ditt vindu, utforsk vårt store utvalg her. 

Ønsker du å mørklegge rommet fullstendig kan en plissegardin med blending er et godt valg. 

Finn en størrelse som passer til ditt vindu

Våre foldegardiner kommer i mange ulike bredder og lengder. Velg mellom lengder på 130, 140, 160, 210 og 220 cm avhengig av hvilken modell du går for. 

De fleste av våre plissegardiner avkortes i bredden med 5 til 6,5 cm på hver side, noe som gjør det meget fleksibelt og mulig for deg å finne et optimalt mål og en løsning for solskjerming som passer til ditt vindu. 

Oppgrader stylingen med plissègardiner

Plisségardiner er mer enn bare en dekorativ tilføyelse til vinduet; de representerer en delikat sammensmelting av praktisk funksjonalitet og estetisk eleganse, og utgjør en enkel måte å forvandle ethvert rom på. Med deres myke trekkspill-folder tilfører de en tidløs eleganse, skaper en atmosfære av ro og balanse som enkelt tilpasser seg ulike interiørstiler, fra moderne til klassisk.

Disse gardinene er ikke bare visuelt tiltalende, men gir også fullstendig kontroll over lysinnslipp, slik at du kan skape den ideelle stemningen i rommet. La plisségardinene utgjøre den elegante rammen, og løfte innredningen til nye høyder gjennom en smakfull og funksjonell styling til dine vinduer. Husk at du også kan pynte opp med gardiner i tillegg.

Allsidige opp og ned foldegardiner

Er du på utkikk etter et alternativ til alminnelige rullegardiner eller persienner? Plisségardiner, også kjent som trekkspillgardiner, representerer et smart valg. Gardiner med opp og ned-funksjon gir en effektiv form for solskjerming som smelter sømløst inn i enhver interiørstil. Disse gardinene kan enkelt justeres både fra toppen og bunnen, noe som gir deg muligheten til å skape den ideelle balansen mellom lys og privatliv i ditt hjem.