Lystette gardiner, perfekt til soverommet

Med ferdigsydde blendingsgardiner eller mørkleggingsgardiner på soverommet kan du enkelt forbedre søvnkvaliteten. Vi tilbyr et bredt utvalg av gardiner i ulike materialer og farger. Velg mellom gardiner i forskjellige standardstørrelser med lengder på 175 eller 300 cm. Gardinenes bredde har en standard størrelse på 140 cm. 

Kraftige lystette gardiner vil gi soverommet ditt den optimale solbeskyttelsen. Våre ferdigsydde, mørkleggende gardiner finnes i ulike nyanser av grå, blå, sort og lyse fargetoner som sand og beige. Enkelte har et diskret mønster i teksturen. Utforsk vårt utvalg og finn et godt kjøp.

Les mer om hvordan lys påvirker søvnen din her.

 

Mørkleggende gardiner

Vi har lysdempende og lystette gardiner som passer til ditt hjem og din interiørstil. Våre mørkleggingsgardiner kommer gjerne i et tykkere stoff som også kan ha en lyddempende effekt til rommet. 

Vi tilbyr også et stort utvalg plisségardiner, rullegardiner og persienner. Er du usikker på hvilke gardiner som passer best til hjemmet ditt? Besøk din lokale JYSK-butikk eller les og få mer informasjon i guiden vår her.

Lystette rullegardiner som gjør samme nytten

Ønsker du å ha det helt mørkt i rommet? Vi har også et stort utvalg lystette rullegardiner i ulike bredder, lengder, farger og materialer. Du kan benytte en lystett rullegardin som det innerste laget for å filtrere vekk solen, og deretter pynte opp med tynnere og lettere gardiner etter egen smak