Innred barnerommet med barnemøbler

Når det gjelder møbler til barnerommet, er det viktig å finne produkter som både er funksjonelle og morsomme for barna. Hos oss har vi et bredt utvalg av barnemøbler som er designet spesielt med barn i tankene. Se også våre barnesenger og dyner til baby og junior.

For de små indianerne har vi et nydelig tipi telt som vil gi dem et fantastisk rom til å leke og utforske på. Teltet er både lett å montere og enkelt å flytte ut i stuen eller hagen ved behov.
Vi har også en lodden barnestol i kremhvit, som er myk og deilig. Den gir barnet en komfortabel plass å sitte og lese bok, eller se på TV. Sitteflaten på stolen kan brettes ut slik at man får god plass til bena. Barnestolen vil definitivt være en favoritt blant de små.

En baby krever i utgangspunktet ikke fryktelig mange møbler, men du finner likevel det mest nødvendige som en fin stellematte, en praktisk reiseseng for overnatting og trappegrind som holder de minste trygge.

Til de litt større barna kan du innrede rommet med en sakkosekk. Sakkosekkene er tilgjengelig i ulike størrelser, trekk og utforming, slik at du kan finne den perfekte sakkosekken for ditt barn.

Så uansett hva du leter etter til barnerommet, har vi det du trenger for å skape en koselig og morsom plass for barna dine å vokse og leke på.

9 produkter
  9 produkter

  Leketelt med mulighet for store drømmer

  Barns fantasi er en fantastisk ting. Den kan ta dem hvor som helst, fra fjerne galakser til mystiske skoger, alt i deres eget sinn. Lek er en viktig del av barndommen og er avgjørende for utvikling av kreativitet og fantasi.

  Med et leketelt som base kan barna utforske og utvikle sin fantasi på en morsom og spennende måte. De kan lage sitt eget lille univers i teltet, skape historier og eventyr. 

  Så la barna dine utforske sin fantasi og kreativitet med et leketelt som base. 

   

  Praktisk reiseseng

  Enten du skal ut å reise eller ha overnattingsbesøk, er en reiseseng til baby en essensiell investering for foreldre. Vår reiseseng er designet for å gi babyen en trygg og komfortabel soveplass, uansett hvor dere befinner dere. Sengen er lett og enkel å brette ut og pakke ned igjen, og tar minimalt med plass når den er sammenslått.

  Så uansett om du skal ut på eventyr med den lille eller ha småtasser på overnattingsbesøk hjemme, vil vår reiseseng til baby gi deg en trygg og enkel løsning for å sikre at babyen får en god natts søvn.