Innred barnerommet med barnemøbler

Gi barnerommet nytt liv med barnemøbler som er skreddersydd for de små. Vi har alt i fra praktisk tilbehør som stellematte, trappegrind og reiseseng, til nødvendigheter som barnesenger og dyner til baby og junior.

For ekstra lek og moro, gi barna et tipi leketelt som kan settes opp både inne og ute, slik at de kan utforske fantasiverdener hvor som helst, når som helst. Til de litt større barna kan du innrede rommet med en sekkestol eller sakkosekk. Sakkosekkene er tilgjengelig i ulike størrelser, trekk og utforming, slik at du kan finne den perfekte sakkosekken for ditt barn.

Så uansett hva du leter etter til barnerommet, har vi det du trenger for å skape en koselig og morsom plass for barna dine å vokse og leke på.

9 produkter
  9 produkter

  Leketelt med mulighet for store drømmer

  Barns fantasi er en fantastisk ting. Den kan ta dem hvor som helst, fra fjerne galakser til mystiske skoger, alt i deres eget sinn. Lek er en viktig del av barndommen og er avgjørende for utvikling av kreativitet og fantasi. For de små indianerne har vi et nydelig leketelt som kan bli en base der barna kan utforske og utvikle sin fantasi på en morsom og spennende måte. De kan lage sitt eget lille univers i teltet, skape historier og eventyr. 

  Så la barna dine utforske sin fantasi og kreativitet med leketeltet. 

  Praktisk reiseseng

  Enten du skal ut å reise eller ha overnattingsbesøk, er en reiseseng til baby en essensiell investering for foreldre. Vår reiseseng er designet for å gi barnet en trygg og komfortabel soveplass, uansett hvor dere befinner dere. Sengen er lett og enkel å brette ut og pakke ned igjen, og tar minimalt med plass når den er sammenslått.

  Så uansett om du skal ut på eventyr med den lille eller ha småtasser på overnattingsbesøk hjemme, vil vår reiseseng gi deg en trygg og enkel løsning som legger grunnlaget for en god natts søvn.

  Møbler til barnerommet

  Behovet for møbler og innredning på barnerommet vil variere ut ifra barnets alder. For de minste barna vil god pusle plass på gulvet være å foretrekke. Et mykt gulvteppe gjør det mer behagelig for barnet og gir et isolerende underlag. Eller hva med å innrede barnets rom med en lodden og kremhvit barnestol? Den myke og deilige stolen gir barnet en komfortabel plass for avslappning. Sitteflaten på stolen kan brettes ut slik at man får god plass til bena. Barnestolen vil definitivt være en favoritt blant de små.

  Bokhyller og tilstrekkelig med oppbevaringsplass til leker, bøker og utstyr er alltid en god ide. 
  For de større barna kan en sekkestol være midt i blinken. Den gir en god base for avslapping og rolige stunder. Etterhvert vil det også være naturlig å innrede rommet med et skrivebord og en kontorstol. Det er en fin lekseplass hvor man også kan legge puslespill og holde på med andre hobbyprosjekter.