Myke pledd i imitert pels

Skap den rette stemningen og hold varmen med et teppe i imitert pels. Våre kunstige pelstepper er laget av 100% polyester og har en deilig og myk fleece aktig innside. Velg mellom fine fargetoner i grått, sand, beige eller blått. Våre pledd kommer i størrelsen 130x170 cm, 135x195 cm og 120x160 cm. Skal du skape det ekstra lunt og deilig mot høsten kan du for eksempel kombinere de nye teppene dine med en skinnfell i lenestolen eller på hagebenken på uteplassen. 

Se også vårt utvalg av pynteputer.For enkelte av modellene finnes en pute i samme design, materiale og farge. Ved å matche puter og tepper, gir det en flott og gjennomgående stil i innredningen.
Se alle våre pelspledd og finn din favoritt i dag.

10 produkter
    10 produkter

    Praktisk tilbehør

    Et pelspledd er ikke bare et stilig tillegg til soverommet, det kan også holde deg varm og god om natten. Plasser pleddet oppå dynen for å gi ekstra isolasjon og varme til kroppen din mens du sover. Våre imiterte pelspledd og tepper kommer i moderne farger og design som passer perfekt til ethvert soverom. De er myke og luksuriøse å ta på, og gir deg en følelse av å være innpakket i en varm og koselig pels.

    Så hvis du vil ha en god natts søvn og samtidig ønsker å tilføre soverommet ditt noe nytt, kan et pelspledd være akkurat det du trenger.