Nyt sol og sommer i en behagelig solseng

Finnes det noe bedre enn å lene seg tilbake og nyte solen med en god bok og noe kaldt å drikke? Med en billig solseng eller daybed får du optimal avkobling og du kan glemme hverdagens kjas og mas.

Se vårt utvalg solsenger og regulerbare solstoler. Våre senger til hagen kommer i blant annet rotting, aluminium, bambus og tre. Flere av våre solsenger kommer med hjul slik at de enkelt kan flyttes etter solen. Om du vil sikre fullkommen komfort, kan en solsengmadrass være en god idé.

Kombiner solsengen med et loungesett, og lag din egen hyggelige avkoblingskrok hvor du kan nyte sommeren.

15 produkter
  15 produkter

  Finn solsengen som passer til deg og dine behov

  Det er mange valg hos JYSK når det gjelder å investere i en ny solseng - både når det gjelder materiale, farger og funksjoner.

  Nøye utvalgte materialer

  Du kan velge en solseng i værbestandig og vedlikeholdsfritt materiale som stål / plast eller polyrattan flette - slik at det holder seg fint år etter år. Vi selger også solsenger i bambus og hardtre, som vanligvis krever litt behandling med olje, med mindre du vil ha det råere utseendet som det blir over tid på grunn av vær og vind.

   

  Farger og design

  Vårt fargespekter er veldig nøytralt og passer med de fleste andre hagemøbler. På den måten kan du enkelt sette sammen den nye solsengen din med et loungesett og lage en koselig krok for avslapning i hagen eller på terrassen. Noen av JYSKs solsenger er til og med UV-beskyttet slik at fargen ikke falmer.

  Funksjoner

  En solseng er et godt alternativ til en regulerbar stol, da den også har flere funksjoner. Ryggstøtten kan justeres på de fleste modeller, og gir god komfort mens andre er sammenleggbare, så de er enkle å oppbevare unna hvis det er lite plass, for eksempel på en balkong. Hvis du kjøper en solseng med hjul, har du mer fleksibilitet og kan flytte den rundt på terrassen eller i hagen. Hvis du vil sikre full komfort, kan en hagepute til solsengen din være en god idé.

  Les hvilke ting du må vurdere når du kjøper utemøbler