Nyt sol og sommer med behagelige solsenger

Når det er sol ute har vi alle lyst til å få mest mulig av sommerens deilige stråler. Finnes det noe bedre enn å lene seg tilbake på en deilig solseng og nyte late dager? Solsengen er et perfekt sted for å slappe av og lese en god bok eller lytte til favorittmusikken din. 

Se vårt utvalg av solsenger og regulerbare solstoler til lave priser. Våre senger til hagen kommer i blant annet rotting, aluminium, bambus og tre. Flere av våre solsenger kommer med hjul slik at de enkelt kan flyttes etter solen. Om du vil sikre fullkommen komfort, kan en hagepute til solsengen være en god idé.

Kombiner gjerne solsengene med et passende loungesett, og lag din egen hyggelige krok for avkobling hvor du kan nyte sommeren til det fulle!

20 produkter
  20 produkter

  Finn en solseng som passer til deg og dine behov

  I vårt brede sortiment av hagemøbler er det mange ulike design å velge mellom på solsenger. Før du kjøper ny solseng, er det flere ulike ting å ta hensyn til: Hvor vil du plassere solsengen? Ønsker du å kunne flytte den rundt? Hvilken stil liker du og hvilken farge? Les mer i vår veiledning og la oss hjelpe deg med å ta det riktige valget.

  Nøye utvalgte materialer i våre hagemøbler

  Når det kommer til solsenger er det også mange ulike materialer å velge blant. Du kan velge en solseng i værbestandig all-værs materiale som kan stå ute hele året. Eller en solseng med pute i hurtigtørkende materiale som tåler lette regnskyll. De ulike materialene kommer også med ulike fordeler og ulemper. For eksempel er det tilnærmet vedlikeholdsfritt med materialer som stål, plast eller syntetisk rotting. Disse holder seg fint år etter år. Vi selger også solsenger i bambus og hardtre, som vanligvis krever litt behandling med olje, med mindre du vil ha det råere utseendet som det blir over tid på grunn av vær og vind. Les mer om materialvalg for ulike hagemøbler

  Farger og design på våre solsenger

  Vårt fargespekter er veldig nøytralt og passer godt til de fleste andre hagemøbler. På den måten kan du enkelt sette sammen den nye solsengen din med dine øvrige loungemøbler eller hagegruppe og innrede en hyggelig krok for avslapping i hagen eller på terrassen. Enkelte av JYSKs solsenger er til og med UV-beskyttet slik at fargen ikke falmer.

  Solsenger med ulike funksjoner

  En solseng er et godt alternativ til en regulerbar hagestol, da den også har flere funksjoner. Ryggstøtten kan justeres på de fleste modeller, og gir god komfort mens andre er sammenleggbare, så de er enkle å oppbevare unna hvis det er lite plass, for eksempel på en balkong. Hvis du kjøper en solseng med hjul, har du mer fleksibilitet og kan flytte den rundt på terrassen eller i hagen. Hvis du vil sikre full komfort, kan en hagepute til solsengen din være en god idé.

  Er du på jakt etter et annet spektakulært blikkfang av et hagemøbel, da kan hengestolen være midt i blinken for deg.