Flotte og behagelige loungesett

Tilbring lange sommerdager med gode venner i en flott utesofa og behagelige hagemøbler fra JYSK. Vi har et stort utvalg loungesett i forskjellige størrelser, design og materialer – alt fra en eksklusiv sofagruppe til hagen til små og rimelige sett til balkongen. Er du heller på utkikk etter noe mindre, men like komfortabelt, så passer det kanskje bedre med noen av våre flotte og komfortable loungemøbler

Pynt opp uteplassen med tepper og blomsterpotter.

Les mer om uterom og hage på bloggen vår.

  Hage - Loungesett

  Loungesett ODDESUND 5 seter grå
  9000,- /sett
  Så lenge lageret rekker
  Kun online

  Hageputer som tåler regn

  Tenk deg at du slipper å pakke bort loungeputene hver gang du er ferdig med å bruke dem. Det er nå mulig med vår nye type «all weather» sekkestol og loungesofa. Disse trenger du ikke å ta inn når det regner. Putene har hurtigtørkende skum og trekket er vannavstøtende og tørker raskt. I tillegg er trekket UV-beskyttet slik at fargen ikke falmer i solen. Dette gjør at du kan la sofaen og putene stå ute hele året.

  I vårt sortiment finner du også loungesett med  "quick dry" puter med vannavvisende overflate, som hindrer vann i å trekke inn i puten, og de tørker raskt etter regn. Det anbefales at denne typen loungeputer oppbevares inne i eller i en putekasse om vinteren.

  Komfort i hagen med en flott utesofa

  Sommeren er tid for avkobling og lange dager utendørs, så hvorfor ikke ta med komforten fra stuen  ut i hagen med en behagelig hagesofa? Loungesett er det ideelle valget hvis du vil skape en stilfull ramme for avkobling og hygge på varme sommerkvelder.

  Med utesofaer i ulike størrelser og materialer har vi noe for enhver smak, og du har mulighet til å skape ditt eget personlige uttrykk. Ved å kombinere for eksempel solsenger, sofaer og lave bord, kan du skape en avslappende stemning på terrassen.

  Utvidet møbelserie

  Flere av våre møbelsett og utemøbler kommer i serier hvor du kan legge til ekstra hagestoler, solseng eller kjøpe et ekstra bord i samme møbelserie separat.

  Slitesterke materialer

  JYSKs loungesett er utformet i en kombinasjon av metall, f.eks. aluminium eller stål, og håndflettet plastmateriale. Alle settene leveres med kraftige puter med slitesterkt trekk. Derfor er utesofaene myke og behagelige å sitte i, samtidig som de er værbestandige og vedlikeholdsfrie. Pynt opp uteplassen med pledd og pynteputer for å skape en enda mer hjemmekoselig atmosfære. 

  En lounge i vinterhagen eller lysthuset

  Loungesettets komfort og design brukes oftest i hagen og på terrassen, men egner seg også til innendørs bruk i vinterhager, hagestuer, lounger, store stuer og lignende.