Trampoline er gøy for hele familien

På samme måte som du kanskje liker å nyte sommeren fra solsengen, eller slappe av i et loungesett, vil ungene garantert verdsette å tilbringe dagene på en trampoline. Trampoliner inviterer til aktiv lek, og er populært blant både barn og voksne. Her kan alle hoppe, leke og more seg. Å hoppe på en  trampoline er en god måte å bevege seg på, og gir massevis av positiv energi. Velg mellom liten eller stor trampoline som passer til din uteplass her.

Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK. Du kan velge å grave ned trampolinen slik at den går i ett med bakken. Hvis du lar trampolinen stå på bakken, trenger de små en stige, og den finner du også hos JYSK.

Se flere tips til utendørs aktiviteter.

Fordeler ved en trampoline

En trampoline inviterer til lek under åpen himmel, og er en god anledning for barna (og de voksne) til å få en pause fra TV eller gaming og få litt frisk luft. Det er masse fordeler ved å gå til anskaffelse av en trampoline til hagen.

1. En hagetrampoline kan ha en positiv innvirkning på barnas motorikk, og hjelpe med å styrke den fysiske utvikling ut fra de bevegelsene man gjør på en trampoline.

2. Det gir god mosjon for både barn og voksne, og kan være en erstatning for en tur på treningssenteret.

3. Fysisk aktivitet på trampolinen gir barn en bedre lærerevne og utholdenhet, fordi de lærer å kombinere balanse, koordinering og konsentrasjon.

Men pass på å ikke bli for overmodig, for det kan ende med at du kommer til skade.

Velg den riktige trampolinen og tenk på sikkerhet

Der er flere ting som skal overveies, når man investerer i en trampoline til familien, som f. eks størrelsen – den skal passe til din hage, men skal den passe til både barn og voksne? Det er viktig å sjekke den anbefalte maksimale personvekt på trampolinen av sikkerhetsmessige årsaker, for på noen trampoliner kan man kun hoppe én av gangen.

Det kan dessuten være en god idé å investere i et sikkerhetsnett uansett om du kjøper en nedgravd trampoline, eller en modell som skal stå over bakken, for at sikkerheten er på plass. Sistnevnte er lett å sette opp selv, hvor derimot en nedgravd trampoline kan kreve mer profesjonell hjelp til å grave ut og kjøre jorden vekk. Hvis du velger en frittstående trampoline, anbefales det å stormsikre den i tilfelle av kraftig storm og blåst.

Hos JYSK finner du alltid lave priser og gode kjøp på hagetrampoliner. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og sikkerhet, så alle trampoliner hos JYSK er kvalitetstestet av anerkjente testinstitutter.

Les våre tips til hvordan du velger den riktige trampolinen.