Trampoline er gøy for hele familien

Trampoliner inviterer til aktiv lek, og er populært blant både barn og voksne. Her kan alle hoppe, leke og more seg. Å hoppe på trampoline er en god måte å bevege seg på, og gir massevis av positiv energi. Finn en stor eller liten trampoline som passer til din uteplass her.

Det er selvfølgelig viktig at sikkerheten er i orden, og derfor kan du naturligvis også kjøpe sikkerhetsnett hos JYSK. Du kan velge å grave ned trampolinen slik at den går i ett med bakken. Hvis du lar trampolinen stå på bakken, trenger de små en liten stige – og den finner du også hos JYSK.

Se flere tips til utendørs aktiviteter.

8 produkter
  8 produkter

  Fordeler ved en trampoline

  En trampoline inviterer til lek under åpen himmel, og er en god anledning for barna til å få en pause fra TV eller gaming og få litt frisk luft. Det er masse av fordeler ved å anskaffe seg en trampoline til hagen.

  1. En hagetrampoline kan ha en positiv innvirkning på barnas motorikk, og hjelpe med å styrke den fysiske utvikling ut fra de bevegelser man gjør på en trampoline.

  2. Det gir god mosjon for både barn og voksne, og kan være en erstatning for en tur på treningssenteret.

  3. Fysisk aktivitet på trampolinen gir barn en bedre læreevne og utholdenhet, fordi de lærer å kombinere balanse, koordinering og konsentrasjon.

  Men pass på å ikke bli for overmodig, for det kan ende med at du kommer til skade.

  Velg den riktige trampolinen og tenk på sikkerhet

  Der er flere ting som skal overveies, når man investerer i en trampoline til familien, som f. eks størrelsen – den skal passe til din hage, men skal den passe til både barn og voksne? Det er viktig å sjekke den anbefalte maksimale personvekt på trampolinen av sikkerhetsmessige årsaker, for på noen trampoliner kan man kun hoppe én av gangen.

  Det kan dessuten være en god idé å investere i et sikkerhetsnett uansett om du kjøper en nedgravings trampoline, eller en modell som skal stå over bakken, for at sikkerheten er på plass. Sistnevnte er lett å sette opp selv, hvor derimot en nedgravd trampoline kan kreve mer profesjonell hjelp til å grave ut og kjøre jorden vekk. Hvis du velger en frittstående trampoline, anbefales det å stormsikre den i tilfelle av kraftig storm og blåst.

  Hos JYSK finner du alltid skarpe priser og gode tilbud på hagetrampoliner. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og sikkerhet, så alle trampoliner hos JYSK er kvalitetstestet av anerkjente testinstitutter.

  Les våres tips til hvordan du velger den riktige trampolinen.