Skap en trivelig lounge med utesofa og loungebord

Hos JYSK finner du Norges største utvalg av hagemøbler og tilbehør til uteplassen. Loungemøbler er et ideelt valg for deg hvis du liker å tilbringe lange, koselige og varme sommerkvelder på terrassen, balkongen eller hagen. Vi har et stort utvalg av behagelige loungestoler, store og små loungesofaer, sidebord og loungebord i ulike stiler, design og materialer. Vi har rett og slett alt du trenger for å tilbringe lange sommerkvelder i stilig komfort. Enkelte av våre loungebord er også justerbare i høyden, slik at du kan tilpasse bordet etter behov.

Trenger du inspirasjon? Få gode råd og innredningstips til hagen, terrassen og balkongen.

54 produkter
  54 produkter

  Utendørs sittegrupper med god komfort

  En utesofa har flere funksjoner – den kan blant annet brukes til å innrette en utendørs hagestue, hvor du kan slappe av, eller du kan velge justerbare hagemøbler, så de kan fungere både som avslapnings hjørne og spiseplass. Sistnevnte kan du velge, hvis ikke du har plass på terrassen til begge deler.

  Les om våre mer bærekraftige hagemøbler.

  Gode løsninger til balkongen

  Selv om du ikke har plass til store sofagrupper på din balkong, så fortvil ikke, velg for eksempel en mindre loungestol eller en liten hagesofa. Hos JYSK har vi masse av gode løsninger til hagemøbler til balkongen. Velg for eksempel plassbesparende møbler som kafésett, klappstoler og små sidebord eller sett sammen loungemoduler selv etter balkongens størrelse. En hagebenk kan med fordel brukes både som fotskammel, bord og sidemøbel.

  Trenger du hjelp til å velge riktige hagemøbler? Her er noen tips på veien.

  Loungemøbler som tåler en regnskur

  Sommeren handler mye om å tilbringe tiden utendørs. Vi ønsker å nyte uteplassen med venner og familie, og hva er vel bedre enn å nyte sommeren i et koselig og komfortabelt loungesett. Men sommersesongen er ikke bare solfylte dager og klar blå himmel. Litt regn her og der er unngåelig. Gjør det enkelt for deg selv og velg hagemøbler med puter i hurtigtørkende materiale. I vårt sortiment finner du loungemøbler med  "quick dry" puter med vannavvisende overflate, som hindrer vann i å trekke inn i puten, og de tørker raskt etter regn. Det anbefales at denne typen loungeputer oppbevares inne i eller i en putekasse om vinteren.

  Vi har også hagemøbler i all-værs materiale. Disse trenger du ikke å ta inn når det regner. Putene har hurtigtørkende skum og trekket er vannavstøtende og tørker raskt. I tillegg er trekket UV-beskyttet slik at fargen ikke falmer i solen. Dette gjør at du kan la sofaen og putene stå ute hele året.

  Les mer om våre vannavvisende loungemøbler her.

  En lounge i vinterhagen eller lysthuset

  Loungesettets komfort og design brukes oftest i hagen og på terrassen, men egner seg også til innendørs bruk i vinterhager, hagestuer, lounger, store stuer og lignende. Flere av våre møbelsett og utemøbler kommer i serier hvor du kan legge til ekstra hagestoler, solseng eller kjøpe et ekstra bord i samme møbelserie separat.