Skap en trivelig lounge med utesofa og loungebord

Loungemøbler er et ideelt valg for deg hvis du liker å tilbringe lange, koselige og varme sommerkvelder på terrassen, balkongen eller hagen. Vi har et stort utvalg av behagelige loungestoler, sidebord, og justerbare loungebord - alt du trenger for å tilbringe lange sommerkvelder i stilig komfort.

Trenger du inspirasjon? Få gode råd og innredningstips til hagen, terrassen og balkongen på bloggen vår.

  Sittegrupper til avslapning i det fri

  En utesofa har flere funksjoner – den kan blant annet brukes til å innrette en utendørs hagestue, hvor du kan slappe av, eller du kan velge justerbare hagemøbler, så de kan fungere både som avslapnings hjørne og spiseplass. Sistnevnte kan du velge, hvis ikke du har plass på terrassen til begge deler.

  Les om våre mer bærekraftige hagemøbler.

   

  Gode løsninger til balkongen

  Selv om du ikke har plass til de store soffagrupper på din balkong, så fortvil ikke, velg for eksempel en mindre hagesofa eller loungestoler. Hos JYSK har vi masse av gode løsninger til hagemøbler til balkongen. Velg for eksempel plassbesparende møbler som kafésett, klappstoler og små sidebord eller sett sammen loungemoduler selv etter balkongens størrelse. En hagebenk kan med fordel brukes både som fotskammel, bord og sidemøbel.

  Vi har samlet en rekke idéer i en guide til å skape hygge på balkongen.