Loungestoler og hagestoler

Finn den perfekte solstol for å nyte en deilig sommer på uteplassen. Når vi slår oss ned på terrassen er det som regel for å slappe av i hagemøblene og nyte solen. Med en loungestol kan du lene deg tilbake og kombinere optimal komfort med flott og moderne design.

Vi har et stort utvalg av vedlikeholdsfrie utestoler og regulerbare loungestoler til gode priser, kombiner de gjerne med et matchende loungebord eller hagesofa for å få et gjennomført uttrykk på uteplassen. Finn inspirasjon til innredning av uteområdet her. 

Se også våre loungebord og hageputer til utemøblene dine.

12 produkter
  12 produkter

  Loungestoler

  Loungestol UBBERUP svart
  849,- /stk.
  Kun online
  Loungestol EDDERUP natur
  2299,- /stk.
  Kun online
  Loungestol EDDERUP svart
  2299,- /stk.
  Kun online
  Loungestol JENNUM natur
  2299,- /stk.
  Kun online
  Loungestol BIRKEMOSE natur
  2299,- /stk.
  Kun online
  Loungestol SADBJERG svart
  2299,- /stk.
  Kun online
  Loungestol DANNEMARE grå
  3499,- /stk.
  Kun online
  Loungestol UGILT hardtre
  3499,- /stk.
  Kun online
  Loungestol STORD grå
  4499,- /stk.
  Kun online
  Loungestol STORD natur
  4499,- /stk.
  Kun online
  Loungestol TAMBOHUSE grå
  7499,- /stk.
  Kun online
  Loungestol TAMBOHUSE natur
  7499,- /stk.
  Kun online

  Oppgrader terrassen med en elegant hengestol

  En hengestol er en moderne versjon av hengekøye, hvor avslapping skjer i en mer stabil og sittende stilling. Den kan minne litt om en huske i makrame. Hengestolen skaper et naturlig blikkfang på uteplassen, samtidig som den står i stil til dine eksisterende hagemøbler fordi den har et såpass klassisk utseende at den harmonerer godt med omgivelsene. Den vil kunne være til glede for både store og små. I likhet med hengekøyen kan en hengehuske brukes både innendørs og utendørs. En hengekøyestol er fleksibel å montere fordi den ikke krever to trær i passende avstand. Den kan for eksempel henges i et tre, i en krok i taket på balkongen eller terrasse eller i en bjelke innendørs.


  Møbelserier

  Flere av våre loungestoler og loungemøbler kommer i sett hvor du kan legge til ekstra hagestoler, solseng eller kjøpe et ekstra utebord i samme møbelserie separat.
   

  Slitesterke materialer

  Våre loungestoler er utformet i materialer som er laget for å tåle det nordiske klimaet. Flesteparten av våre loungestoler er værbestandige og vedlikeholdsfrie og kommer i en kombinasjon av materialer som aluminium eller stål, og håndflettet plastmateriale.

  Pynt opp uterommet med pledd og pynteputer for å skape en enda mer hjemmekoselig atmosfære. 

   

  Bruk loungestolen i vinterhagen

  Loungestolens komfort og design brukes oftest i hagen og på terrassen, men egner seg også til innendørs bruk i vinterhagen, lysthuset, hagestuer, loungen i bassengrommet og lignende.