Finn den perfekte loungestol til uteplassen

Når vi slår oss ned på terrassen er det som regel for å slappe av i hagemøblene og nyte solen. Finn den perfekte solstol for å nyte en deilig sommer på uteplassen. Med en loungestol eller regulerbar lenestol kan du lene deg tilbake og kombinere optimal komfort med flott og moderne design.

Vi har et stort utvalg av vedlikeholdsfrie hagestoler og regulerbare loungestoler til gode priser. Kombiner gjerne stolene med et matchende loungebord eller hagesofa for å få et gjennomført uttrykk på uteplassen. Finn inspirasjon til innredning av uteområdet her. 

Se også våre loungebord og hageputer til utemøblene dine.

Møbelserier til uteplassen

Flere av våre loungestoler og loungemøbler kommer i sett hvor du kan legge til ekstra hagestoler, solseng eller kjøpe et ekstra utebord i samme møbelserie separat.
 

Slitesterke materialer

Våre loungestoler er utformet i materialer som er laget for å tåle det nordiske klimaet. Flesteparten av våre loungestoler er værbestandige og vedlikeholdsfrie og kommer i en kombinasjon av materialer som aluminium eller stål, og håndflettet plastmateriale. For enkelte av våre loungemøbler vil du kunne finne modeller med hurtigtørkende quick dry materiale eller med all-værs materiale som tåler å stå utendørs hele året. 

Pynt opp uterommet med pledd og pynteputer for å skape en enda mer hjemmekoselig atmosfære. 

Bruk loungestolen i vinterhagen

Loungestolens komfort og design brukes oftest i hagen og på terrassen, men egner seg også til innendørs bruk i vinterhagen, lysthuset, hagestuer, loungen i bassengrommet og lignende.

Oppgrader terrassen med en elegant hengestol

Som et supplement til dine loungestoler er en hengestol et perfekt møbel. En hengestol er en moderne versjon av hengekøye, hvor avslapping skjer i en mer stabil og sittende stilling. Se våre elegante hengestoler med stativ eller for oppheng. Hengestolen skaper et naturlig blikkfang på uteplassen, samtidig som den står i stil til dine eksisterende hagemøbler fordi den har et såpass klassisk utseende at den harmonerer godt med omgivelsene. Den vil kunne være til glede for både store og små.