Stolputer til regulerbare hagestoler

Finn den riktige hageputen til din regulerbare stol. Vi har et godt utvalg av sitteputer som passer til regulerbare hagestoler. Putene har enten snorer for feste eller strikk, slik at puten holder seg på plass i hagestolen. Se vårt utvalg av ensfargede eller mønstrede hageputer. Få økt komfort i hagen med en myk sittepute. Se også våre hageputer beregnet for hagestoler med høy rygg

Hvis du vil holde uteputene pene i mange år, kan det være en god idé med en putekasse som du kan oppbevare hageputene dine i. Da slipper du å ta dem ut og inn om kvelden.

Stolputer og uteputer til alle behov

Er du på jakt etter ny pute til hagemøblene dine? Nye puter er en enkel og rimelig måte å fornye uteplassen på i tillegg til å øke komforten. Vi har uteputer i forskjellig design og materialer, både i ulike farger eller puter med mønster. Blant annet har vi stolputer til solstoler med høy og lav rygg, regulerbare stoler, solsenger og hagebenker. Til en benk eller frittstående stol kan det ofte passe godt med en sittepute uten rygg.

Lek med farger og mønstre

Flere av våre sitteputer til regulerbare hagestoler kommer i lekre mønster som striper og florale print. Miks og match dine hageputer og stolputer med ulike farger og få frem din personlige stil på uteplassen. Velg mellom uteputer i ensfarget stoff i ulike farger som lys eller mørk grå, sand, offwhite og sort. 

Forleng hageputenes levetid med en putekasse

En putekasse er ikke bare praktisk, den er også avgjørende for å opprettholde hageputenes utseende og holdbarhet. Ved å investere i en putekasse, holder du putene pene og beskyttet mot vær og vind gjennom årene. Putekassen er en god oppbevaringsløsning utendørs som holder putene organisert og lett tilgjengelige når du trenger dem, samtidig som den beskytter dem mot støv, fuktighet og skader når de ikke er i bruk. Dette bidrar til å forlenge levetiden til hageputene dine, slik at de forblir vakre og komfortable år etter år.