Finn perfekte hageputer til din solseng

Nyt sommeren utendørs i solsengen. Når du har kjøpt en flott solseng og skal slappe av i solen, er det nesten et must med en myk og deilig pute, eller solsengmadrass til møbelet, slik at du får optimal komfort. Velg mellom solsengputer i ulike tykkelser og farger. 

Vi har et stort utvalg av solsenger, flere av modellene er en del av en større møbelserie. Hos oss finner du også matchende uteputer til dine øvrige hagemøbler

Solsenger er tilgjengelige i mange varianter, så sørg for at du finner den riktige solsengputen til din modell.

 

Hagepute for enhver smak og stil

Hos JYSK finner du hageputer for enhver smak og stil. Vi tilbyr et bredt utvalg av hageputer i ulike fasonger og kvaliteter som passer til de fleste hagemøbler. Med et mangfold av farger og mønstre, gir vi deg muligheten til å skape akkurat den stilen du ønsker. Enten du foretrekker et moderne uttrykk med ensfargede sitteputer i hagestolene dine, eller ønsker å tilføre energi med mønstrete puter i ulike farger på hagebenken, vil du finne et variert utvalg hageputer hos JYSK. Utforsk vårt sortiment og gi uteplassen din det perfekte preg som passer din personlige smak og stil.

Unner du deg det lille ekstra?

Å unne seg en solsengpute til solsengen er mer enn bare luksus... Det er en investering i både komfort og velvære. 
En solsengpute gir ekstra polstring og støtte til kroppen din mens du ligger og soler deg. Dette gjør opplevelsen mer behagelig og avslappende, slik at du kan nyte solen i lengre perioder uten å føle deg ubekvem.
Solens stråler kan varme opp solsengen og gjøre den ubehagelig å ligge på over lengre tid. En solsengpute gir et lag med beskyttelse mellom kroppen din og solsengen, og kan bidra til å unngå overoppheting og ubehag.
Våre hageputer kommer i et bredt utvalg av farger, mønstre og stiler, slik at du kan matche dem med din personlige smak og stil på uteplassen. 

Alt i alt, å investere i en solsengpute er en måte å øke komforten og nytelsen av soling, samtidig som det legger til stil og funksjonalitet til utendørsområdet ditt. Det er definitivt en luksus verdt å vurdere for enhver som liker å tilbringe tid utendørs.

Ta vare på hageputene med en putekasse

En putekasse eller puteboks er ikke bare en praktisk løsning, det er også en essensiell del av å opprettholde utseendet og holdbarheten til hageputene dine over tid. Ved å investere i en putekasse, sikrer du at hageputene dine holdes pene og beskyttet mot vær og vind gjennom årene. Den fungerer som en pålitelig oppbevaringsløsning som holder putene organisert og lett tilgjengelige når du trenger dem, samtidig som den beskytter dem mot støv, fuktighet og skader når de ikke er i bruk.

Med en putekasse er det enkelt å rydde opp etter en lang dag i hagen. Du slipper å bekymre deg for å bære putene inn og ut hver gang du bruker dem, da de kan oppbevares trygt og praktisk innen rekkevidde. Dette sparer deg for tid og krefter, samtidig som det bidrar til å forlenge levetiden til uteputene dine, slik at de forblir like vakre og komfortable som den dagen du kjøpte dem.