Lys opp vinteren med hyggelige julelys ute

Skap stemning og gjør hjemmet ditt klar til jul med glitrende julelys ute. Vår utendørs julebelysning passer perfekt til å lyse opp den mørke vinteren. Se hele utvalget av juletrelys, lyskjeder, lystrær og lysnett nedenfor. Se våre 8 tips for trygg julebelysning.

Vi har utebelysningen som gjør naboene misunnelige. Kombiner et vakkert lystre med et kunstig juletre og skap en gjennomgående julepyntet uteplass. Et lysnett egner seg meget godt til å dekorere en hekk eller busk, mens et lyskjede kan du tvinne rundt et tre i hagen, en flaggstang, eller langs gelenderet på balkongen. Gi julebesøket en varm velkomst med en lyssatt julekrans eller frittstående lystrær som lyser opp inngangspartiet og trappen. Flere av våre julelys kommer med praktisk timerfunksjon.

Se også vårt utvalg innendørsbelysning.

Skape en magisk atmosfære med julelys

Utendørs julebelysning gir deg mange muligheter til å være kreativ og skape en magisk atmosfære rundt hjemmet ditt i juletiden. Du kan for eksempel lage lysende hagestier: Plasser lyslenker eller lykter langs stiene i hagen din for å lage en eventyrlig inngang til hjemmet ditt. Du kan også bruke tradisjonelle lykter.