Mann og kvinne med julegenser og innpakkede julegaver

Julegaveideer til dine kjære

Å finne den perfekte julegaven kan være en vanskelig oppgave, spesielt når det er til noen du er glad i, og du vil gi dem noe virkelig meningsfylt. Det er aldri en god følelse for verken giveren eller mottakeren hvis gaven ikke helt treffer blink. En god tilnærming er å forsøke å gi noe gjennomtenkt. Noe som viser at du har lagt reell omtanke i det. Denne omtenksomheten kan gjøre gaven enda mer spesiell og meningsfull for din kjære.

Julegaver: ønsker versus behov

En annen viktig faktor når du velger en julegave er å veie ønsker kontra behov.

Gaver og presanger de ønsker seg

De mest åpenbare gavene å gi dine kjære er de som spesifikt står på ønskelisten, eller som du har overhørt dem nevne. Dette kan være mer spesielle gjenstander, som et ettertraktet smykke, noe de har hatt øye på en stund. Det er imidlertid verdt å huske på at et annet familiemedlem kanskje allerede har plukket opp disse hintene og gitt dem gaven allerede.

Gaver og presanger de trenger

På den annen side kan gaver som utfyller et behov, selv om de ikke eksplisitt stod på ønskelisten, være like gjennomtenkte. Hvis du vet at det er noe de virkelig kan behøve, kan det være en praktisk og verdsatt gave. Dette kan være hverdagslige nødvendigheter som undertøy, sokker, håndklær eller en deilig badekåpe. Det kan også være noe litt mer luksuriøst, som hjemmeinnredningsartikler, puter, pledd eller tilbehør til kjøkkenet eller badet. 

Julegaveideer til alle

Noen gaver passer bedre til søsteren din enn faren din, og det er ikke usannsynlig at kona vil ønske seg noe annet enn mannen. Nedenfor finner du et utvalg julegaveideer for å vekke inspirasjon. 

Husk at dette bare er forslag, den perfekte gaven for én person kan være skuffende for en annen, avhengig av hvem de er, inkludert deres kjønn, alder eller preferanser. Sørg for å tenke nøye gjennom hva dine kjære vil sette pris på, og finn en god idé basert på deres personlighet og interesser.

Julegaveideer til kvinner

Julegaveideer til menn

Julegaveideer til mamma 

Julegaveideer til pappa

Julegaveideer til kjæresten eller kona

Julegaveideer til kjæresten eller ektemannen

Gamingutstyr til den unge gutten

Hvis du lurer på hva slags gaver som passer til 12 år gamle gutter, er du ikke alene. I denne alderen ønsker mange å investere mer i hobbyer som spill. Hvilket ofte kommer med en høyere prislapp. Men hvordan kan du gjøre spill drømmene deres til virkelighet uten å tømme kontoen?


Hos JYSK finner du gode tilbud på gamingmøbler, inkludert et bredt utvalg av gamingstoler og gamingbord, noe som gir deg rimelige alternativer for kvalitetsoppsett. Hvis du leter etter noe annerledes, kan du vurdere et morsomt sengesett med Minecraft-tema, perfekt for fans av det populære spillet og et gjennomtenkt alternativ til gameren.

Ideer for innpakning av julegaver

Leter du etter gjennomtenkte ideer til hvordan du kan pakke inn julegavene dine denne sesongen? For inspirasjon, ta en titt på blogginnlegget vårt om 6 kreative julegaveinnpakningsideer. 

Utforsk mer

Julenissene flytter inn

Julenissene flytter inn

Innkjøperens boligtekstilfavoritter

Innkjøperens boligtekstilfavoritter

Innkjøperens favoritter innen interiør

Innkjøperens favoritter innen interiør

Skandinavisk innredning med et fredelig og elegant uttrykk

Skandinavisk innredning med et fredelig og elegant uttrykk