Klassiske utestoler og balkongstoler i treverk

Vårt utvalg balkongstoler og kaféstoler i massivt tre gir deg muligheten til å finne den klassiske trestolen som passer til ditt uteområde. Velg mellom klappstoler, sammenleggbare hagestoler og regulerbare solstoler. Tilfør også hagen din litt ekstra liv med nye fargerike hageputer, vi har et stort utvalg i forskjellig design å velge mellom.

Finn et perfekt hagebord i tre som står i stil til dine terrassestoler.

For å få hagemøblene dine til å holde seg pene lengst mulig er det viktig med riktig vedlikehold. Les mer om riktig stell og pleie av dine tremøbler.

Hagestoler til alle behov

Vi har utestoler i forskjellig design og materialer, så du kan være sikker på at du finner en som passer ditt behov. Uansett om du er på jakt etter en campingstol, en sammenleggbar stol, praktiske plaststoler, en vedlikeholdsfri hagestol eller en benk til hagen, så finner du den hos JYSK. Du kan naturligvis også kjøpe et hagemøbelsett der både bord og stoler er inkludert.

Trenger du også uteputer til dine nye utestoler, har vi et stort utvalg i forskjellig materialer og design.

Stoler for små balkonger og terrasser

Enten uteplassen din er stor eller liten, er våren og sommeren synonymt med lange dager utendørs, og mange av oss ønsker å nyte måltider under åpen himmel. Kvalitetsutemøbler er derfor essensielt for en behagelig opplevelse. Finn dine nye balkongstoler eller terrassestoler hos oss og gjør et godt kjøp. Forbered uteplassen din for den kommende sesongen med inspirerende ideer og oppdateringer fra JYSK. Vi tilbyr et bredt utvalg og alltid konkurransedyktige priser på utemøbler som passer til alle typer hager, terrasser og balkonger.

Hos JYSK finner du funksjonelle hagemøbler som kombinerer komfort med en stil som passer enhver smak.