En juniordyne som passer til barnet

Som foreldre ønsker vi det beste for barna våre. Siden søvn har stor betydning for barnas utvikling og velvære, er det viktig at vi velger riktige barnedyner. Barna skal ha babydyner når de er helt små. Små barn vokser raskt, og derfor blir babydynene fort for små. Da er det tid for å kjøpe juniordyne, slik at de ikke fryser på føttene og får nattesøvnen forstyrret. Våre juniordyner kommer i størrelsen 100x135 cm eller 100x140 cm. Juniordynen er både lengre og bredere enn babydyner, samtidig som de er mindre enn en ordinær voksendyne. Finn det perfekte sengesettet til juniordynen.

Her finner du et stort utvalg av juniordyner. Velg mellom dyner med naturfyll (dun og fjær) og fiberdyne.

3 produkter
    3 produkter

    Når bør barnet bytte til juniordyne?

    Barn vokser ujevnt så det finnes ingen anbefalt alder for når en juniordyne er passende. Men ofte er det normalt å gå over til juniorstørrelsen, dynen tilpasset barnet, når man bytter til juniorseng. 

    Pleie og vedlikehold

    I likhet med alle andre dyner skal barnas juniordyner vedlikeholdes. Det er for eksempel en god idé å riste barnedynen daglig. På denne måten bevarer dynene sin fylde og spenst, og gir barna best mulig komfort. Unngå å støvsuge eller banke juniordyner med naturfyll. Dette kan skade dun og fjær. Du kan lese mye mer om vedlikehold av din egen og barnas dyner i vår dyneguide, eller du kan spørre en medarbeider i din lokale JYSK-butikk.